Barion Pixel
 

NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY ÉRDEKLŐDSZ AZ OKTATÓANYAGOM IRÁNT!

A FINOM TEA TITKA: A VÍZ!

TUDD MEG MIÉRT IS OLYAN FONTOS ÉS HOGYAN TEGYÉL SZERT TÖKÉLETES VÍZRE!

A drága tealevelek még nem elegendőek a jó teához!

A finom és jó minőségű teához, jó minőségű, úgynevezett 'élő' vízre lesz szükséged!

A tea jórészt vízből áll, így nem mindegy, hogy milyen minőségű a víz, amit használsz! De nem kell félned, a tökéletes vízhez nem kell drága kütyű, vagy berendezés. Elég egy megfelelő vízkezelési módszer és a tudás, amit szeretnék most átadni neked!

Amit nyújtani tudok:

  • Videóban mutatom meg, amit a vízről feltétlenül tudnod kell
  • Oktatóvideók a különböző vízkezelési technikákról
  • Kínai és Japán teafőzési technikák
  • Összesen 90 percnyi oktatóanyag
  • Kétféle csomagajánlat
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/video_landing_viz.jpg

Ezt az oktatóanyagot direkt neked állítottam össze!

Azért neked, mert lehet Te is...

Kezdőként
nem tudod hogy kezd

Nem tudod milyen víz az ideális? Izgulsz, hogy nem a megfelelő hőfokon kezeled majd a teákat? Nem akarod elpazarolni a drága tealeveleidet? Nem kell aggódnod, ez az oktatóanyag pont neked szól, hiszen mindenre kiterjed, amit a víz és a tea kapcsolatáról tudnod kell! Ezután garantáltan nem fogod elrontani a teáidat és hamarosan Te is profi teafőzővé válsz!

Régi motoros teafogyasztó vagy

Már jó ideje iszod a filteres, vagy szálas teákat, vagy akár a hagyományos kézműves teákat is, de kíváncsi vagy, hogy vajon mindent jól csinálsz e? Ha most is finomak a teáid, akkor nagy baj nem lehet, de talán lehet tudok neked valami újat mondani, vagy mutatni. De lehet egyszerűen csak meg szeretnéd érteni, hogy miért is olyan finom a tea, ha jól használjuk a vizet.

Nem ízlik
a mostani teád

Sose szeretted annyira a teát, mert sose sikerült jól elkészítened? Mindig más lett, hol jobb, hol kevésbé és úgy voltál vele, hogy kár ezzel vesződni? Ott valószínűleg, ha jó minőségű tealeveleket használtál, a vízzel volt a probléma. Itt az ideje, hogy megtudd mit kell máshogy csinálnod, mert kár lenne, ha emiatt hagynád ki a tea nyújtotta élményeket!

4 előnye, ha ezt az
oktatóanyagot használod

Finomabb teák

A megfelelően használt és kezelt víz sokkal finomabb teákat fog eredményezni, teljesen más aromákat és ízt fogsz tapasztalni. Természetesen mindenbe részletesen beavatlak, hogy miért van ez így, beszélünk a víz összetételéről, a hőfokokról és a kezelésről, hogy ismét olyan ‘élő’ vízünk legyen, mint ahogy azt a természetben megtalálhatjuk.

Több kioldott tápanyag

A megfelelően használt víz a tealevelekből sokkal eredményesebben tudja kioldani a jótékony tápanyagokat, valamint a jó vízkezelési technikák segítségével befolyásolni tudjuk a teánk koffeintartalmát, illetve automatikusan elérjük majd azt a hőfokot, ahogyan a legegészségesebb inni a teát.

Megismered az ázsiai teakultúra egy részét

Az oktatóanyagban különböző vízkezelési technikákat találsz majd, amiket még az ősi Kínában és Japánban fejlesztettek ki és mind a mai napig használják a teaceremóniák alatt. Ezek a technikák nem csak a tealeveleknek jók, de egészségünkre is jótékonyan hatnak.

Nem leszel többé bizonytalan

Ezután sose fogsz aggódni, hogy milyen minőségű, milyen hőfokú és milyen mennyiségű vízzel kell elkészítened a teádat. A boltokban kismillió fajta teatípus létezik, de számodra már nem lesz kérdés, hogy milyen technikával tudod elkészíteni a tökéletes teát!

Milyen bónuszokat adok az oktatóanyag mellé?

Szeretném, ha tényleg tökéletes lenne a teád, ezért adom ezeket! 🙂

1. bónusz

A test órája
e-könyvem

2. bónusz

A Tea naptár
e-könyvem

3. bónusz

Matcha
Receptkönyv

4. bónusz

-10% Kupon
teaboltomba

Legyen tuti tökéletes a teád:
ehhez használj egy ilyen okos eszközt!

Tanulmányaim során, amikor a tea készítés titkaiba nyertem bebocsájtást, az egyik első dolog, amit a fejembe vertek, hogy a teakészítés legfontosabb összetevője – természetesen a kiváló minőségű tealevelek mellett -, a víz!

Ha rossz minőségű vízzel készül a tea, a tealevelek lehetnek bármilyen jó minőségűek, akár a legdrágább luxus tealevelek is, a tea nem lesz finom. A tea csak annyira lesz jó, amennyire a víz jó, amiből készült! Ez egy aranyszabály!

Hogyan szerezz tökéletes vizet a teafőzéshez?

Nagyon sokféle módszert kipróbáltam, hogy ne neked kelljen kísérletezned.
A sima csapvíz után a különböző márkájú ásványvizeket vettem sorba, de egyik se bizonyult igazán hatásosnak, legalábbis nem kaptam azt a végeredményt, amit én teának nevezek. Végül megtaláltam azt a megoldást, ami a legközelebb áll a várt ízhez képest.

Az egyik legnagyobb víztisztító kannákat gyártó céggel léptem kapcsolatban és elintéztem, hogy az ő eszközeiket használhassuk a tea főzéshez. Ezek természetesen beszerezhetőek több helyen is, de én itt is megkerestem a legjobb változatot és szűrőt, így nem kell töprengened, hogy melyik márkát, vagy annak típúsát válaszd, elvégeztem a házi feladatot helyetted.

Ezt a víztisztító kannát most kedvező áron kaphatod meg az Extra csomagajánlatban.

Határozottan más ízt kapunk ha csapvíz, vagy ásványvíz helyett tisztított vízzel főzük teánkat! Ha te is tökéletes vízzel szeretnél teát főzni, akkor kérd az Extra csomagot!

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/vizszuro.jpg

Az alap oktatóanyag, vagy az
extra víztisztító csomag érdekelne?

Alap csomag

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/viz_alap_csomag-320x320.png

Az Alap csomag tökéletes választás a kezdő teakészítőknek. Kipróbálhatod milyen más tea ízeket tudsz készíteni!

A csomag tartalma:

Oktatóanyag
A Test órája kiadványom
Tea Naptár kiadványom
-10%-os kupon a teaboltba

Extra csomag

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/viz_extra_csomag-320x320.png

Az Extra csomaggal garantáltan jóminőségű vizet tudsz majd teádhoz használni, hiszen tartalmaz egy víztisztító kannát is!

A csomag tartalma:

Oktatóanyag
Laica víztisztító kanna
A Test órája kiadványom
Tea Naptár kiadványom
-10%-os kupon a teaboltba

Összesen:

7.990 Ft

Összesen:

9.990 Ft

+ szállítási költség

Már tudom miért jobb a szálas tea, mint a filteres. Köszönöm!

K. Andrea

Nagyon megszerettem az ízét és azóta a kávé leváltásán gondolkozom.

H. László

Köszönöm, a fejtágítást. A tea most már számomra sem csak egy hétköznapi ital.

G. András

Egyszerűen tökéletes. Egy új élmény!

F. Tamás

Sosem gondoltam volna, hogy amit eddig tea néven ittam az ízben fel sem ér a valódi teával!

T. Tamás

Imádom az új teázási szokásaimat. Mintha én magam is Kínában lennék.

S. Renáta

Ki az a Joó László és
miért bízhatsz meg benne?

Szia, Joó László vagyok, a kínai székhelyű Nemzetközi Tea Akadémia (ITA) okleveles teamestere,
az 5 Elem Teái és a MatchaBox alapítója.

A teázás nálam is egy átlagos szenvedélyként kezdődött. Mivel sosem bírtam a kávét, ez számomra egy megfelelő alternatíva volt a napi energiaszint biztosításához. Ám hamarosan rájöttem, hogy a boltban kapható átlagos teák közel sem nyújtják azt, amire az igazi tea képes lehet. Elkezdett mélyebbe érdekelni ez a a növény és a körülötte kialakult kultúra. Végül több évnyi teás tapasztalat után hivatalossá is tettem tudásomat, és elvégeztem a kínai székhelyű (Yunnan) Nemzetközi Tea Akadémia (ITA) okleveles mesterképzését, majd Kína után egyenesen a Japán teatermelőktől tanultam meg a Japán zöld tea, köztük is a Matcha titkait és történetét. Ez a tudás egy új tea világot mutatott meg nekem, amit szeretnék Neked is megmutatni.

Célom, hogy a hazai közönség is megismerje a tökéletes teák ízének és kultúrájának csodás világát.

Legyen szó Kínai kézműves teákról, vagy díjnyertes Japán Matcha teáról, meg szeretnélek tanítani arra, hogy mikor melyik teát érdemes innod és hogyan készítsd el azokat a lehető legfinomabb módon.

Neked sem mindegy mit öntesz a csészédbe igaz? 🙂

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/5_elem_tealevel_joo_laszlo_text.png

Lenne még kérdésed?

Hogyan működik a rendelés?

Csak nyomd meg a kiválasztott csomag alatti ‘Ezt a csomagot választom’ gombot és máris továbbkerülsz a következő oldalakra, ahol az adataid megadásával és a választott szállítási mód kiválasztásával meg tudod rendelni a csomagod.

Hogyan lehet fizetni?

Jelenleg bankkártyával tudsz fizetni, a biztonságos Barion szolgáltatáson keresztül, illetve utánvétellel, de ekkor sajnos extra adminisztrációs díjjal kell számolnod.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

Természetesen! Nem is választanék nem biztonságos rendszert, hiszen nekem sem célom, hogy vásárlóim rosszul járjanak, vagy ne érezzék magukat biztonságban. A Barion bankkártyás fizetésről itt az oldal alján olvashatsz részletesebben.

Mit tegyek, ha nem kapok visszaigazoló e-mailt?

Amennyiben nem érkezik meg a vásárlást visszaigazoló levél, kérlek elsőnek ellenőrizd e-mail fiókod SPAM mappáját, majd ha ott se találod meg, nyugodtan írj nekem az ügyfélszolgálati e-mail címre!

Hogy érem el az oktató anyagokat?

A megrendelés után, miután teljesült a fizetés egy külön levelet fogsz kapni, amiben megtalálod a letölthető anyagokat, illetve egy weboldal linkjét is, ahol az oktató videókat tudod majd elérni. Ezeket a videókat szerzői jogi okok miatt letölteni nem tudod, de bárhol, bármilyen eszközön meg tudod majd nézni.

Milyen típusú a víztisztító kanna?

Extra csomagodba egy Laica típusú víztisztító kannát fogsz kapni. A Laica egy minőségi termékeket gyártó Olasz cég, én személy szerint is ezt a típust használom.

Külföldről tudok rendelni?

Az alábbi oldalon csak Magyarországi szállítással tudok megrendeléseket fogadni, de ha nagyon szeretnél tőlem rendelni, csak írj egy üzenetet az ügyfélszolgálatra és meglátom mit tehetek. 🙂

Utánvétellel tudok rendelni?

Igen, de utánvétel esetén sajnos extra adminisztrációs díjjal kell számolni. Én azt javaslom, használd a biztonságos bankkártyás fizetést, így neked is olcsóbb lesz a szállítás.

Milyen szállítási módok vannak?

Az Extra csomag esetén két szállítási mód közül választhatsz. Az egyik a futárszolgálattal történt házhozszállítás, a másik a Foxpost csomagautomatás kézbesítés.

Mennyibe kerül a szállítási költség?

Szállítási áraink jelenleg a következőek:

Házhozszállítás futárszolgálattal: 1.900 Ft
Foxpost szállítás: 990 Ft

Utánvételes házhozszállítás futárszolgálattal: 2.400 Ft
Utánvételes Foxpost szállítás: 1.490 Ft

Mennyi ideig tart a kiszállítás?

Az Alap csomag esetében nincs szállítás, mivel online tananyagról van szó, így azonnal megkapod az oktató anyagokat és bónuszokat!
Az Extra csomag esetén a csomagodat 1 napon belül összekészítem és átadom szállításra, így az 2-3 napon belül meg is érkezik hozzád.

A víztisztító kanna nélkül is tudom használni az oktatóanyagokat?

Természetesen! Ezek az oktató anyagok nem igényelnek különleges eszközöket! A víztisztító kannát csak azért javaslom, mert azzal még finomabb lesz a teád!

Első a biztonság!
A Barion bankkártyás fizetésről

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:
Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/04/barion-card-strip-intl_1200px.png

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/barion_app.jpg

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/barion-bongeszo_bvb2kbal.png

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/cropped-5elemteai_circle_logo-160x160.png
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/04/barion-card-strip-intl_1200px.png

© 2024. Ynfoo Online Kft. – Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelem | Ügyfélszolgálat: hello@5elemteai.hu