Barion Pixel
 

INGYENES TEAVÁLASZTÁSI TANÁCSOK

MIKOR ÉS MILYEN TEÁT KELL INNOD

Hozd újra egyensúlyba testedet és szerveidet!

Egyik szerved gyengélkedik és szeretnél rá megfelelően kiválasztott teát inni, ami segíthet visszaállítani a természetes egyensúlyt testedben?

A kínai orvoslásban létezik egy úgynevezett ‘test óra’, ami pontosan levezeti, hogy a nap különböző szakaszaiban melyik létfontosságú szervünknek van szüksége tápanyagra és törődésre. Ezt az elvet mind a mai napig használják és ennek alapján állítják össze a hagyományos gyógyhatású készítményeket.

A teák esetében is szigorú szabályok vannak, például, hogy melyik teát mikor szabad fogyasztani, illetve, hogy azok melyik szervünkre vannak hatással. Ezeket a szabályokat ha nem vesszük figyelembe, a szervezetünk belső egyensúlya felborul, ami rossz hatással lesz egészségünkre!

A jó hír, hogy könnyen kiderítheted, hogy számodra melyik tea lesz a megfelelő, ehhez minden segítséget megadok neked! A megfelelő tea kiválasztásához létrehoztam egy rendszert, ami alapján pontosan tudni fogod, hogy melyik szervünkre milyen teát javasolok. Sőt, azt is levezetem neked, hogy pontosan a nap melyik szakában kell majd fogyasztanod.

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/belso_szerv_kerdoiv_index.jpg

Kattints a gombra a kérdőív kitöltéséhez!

Ismerj meg!

Szia, Joó László vagyok, a kínai székhelyű Nemzetközi Tea Akadémia (ITA) okleveles teamestere, az 5 Elem Teái és a MatchaBox alapítója.
Célom, hogy a hazai közönség is megismerje a tökéletes teák ízének és kultúrájának csodás világát. Legyen szó Kínai kézműves teákról, vagy díjnyertes Japán Matcha teáról, meg szeretnélek tanítani arra, hogy mikor melyik teát érdemes innod és hogyan készítsd el azokat a lehető legfinomabb módon.
Neked sem mindegy mit öntesz a csészédbe igaz? 🙂

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/5_elem_tealevel_joo_laszlo_text.png
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/cropped-5elemteai_circle_logo-160x160.png
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/04/barion-card-strip-intl_1200px.png

© 2024. Ynfoo Online Kft. – Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelem | Ügyfélszolgálat: hello@5elemteai.hu