Barion Pixel
 

NAGYON KÖSZÖNÖM A BIZALMADAT! A TANÁCSOK HAMAROSAN E-MAIL FIÓKODBAN LESZNEK!

DE VÁRJ MÉG EGY KICSIT!

SZERETNÉD, HA A SZÁMODRA MEGFELELŐ TEÁKAT ELKÜLDENÉM NEKED?

Nem kell neked a megfelelő teákat felkutatnod, segítek!

Habár e-mailben pontosan elküldtem neked, hogy milyen típusú teákra lesz szükséged, nem szeretném, hogy a össze legyél zavarodva a boltban, mikor a konkrét teát próbálod kiválasztani és megvenni.

Ahogy azt az ügyfeleimnek is mondani szoktam, a megfelelő tea kiválasztása olyan, mint egy zenemű komponálása. Ha a hangok nincsenek tökéletes harmóniában, a végeredmény katasztrofális lehet. Most már óriásit nem tévedhetsz a tea kiválasztásánál, hiszen levelemben elküldöm neked, hogy milyen típust kell választanod, de ez még csak a jéghegy csúcsa, és egy kis plusz információval a konkrét szálas teát is ki tudom számodra választani.

De ez még nem minden! Tudtad, hogy a tea elkészítésénél a víznek is nagyon fontos szerepe van, illetve annak, hogy hogyan kezeljük azt a tea elkészítésénél? Pár fok eltérés, vagy az, hogy milyen módon érintkezik a tealevél a vízzel teljesen megváltoztathatja az italnak nem csak az ízét, de jótékony hatását is!

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/egyedi_tea_csomag.jpg

Segítsek neked a tökéletes tea kiválasztásában
és a megfelelő elkészítési mód megtanításában?

Ez egy egyszeri ajánlat, aminek lényege, hogy az általad megadott adatok alapján személyesen válogatom össze neked a megfelelő teákat és a hozzájuk tartozó elkészítési módot. A teákat az általad választott szállítási módon küldöm el neked, az elkészítéshez pedig videós oktatóanyagot készítek, így saját szemeddel láthatod a teakészítést, lépésről lépésre, hogy valóban jól készítsd el a tökéletes teádat!

Jogos a kérdésed! Mennyibe kerülne a segítségem?

Szeretnélek a lehető legjobban segíteni, így nem csak a számodra megfelelő teákat válogatnám össze, hanem ellátnálak még pár bónusszal is, amit ajándékba adok, hogy biztosan a megfelelő hatást érd el – a jövőben is – és, hogy ne csak egészséges, de finom teát tölthess a csészédbe!

Az ajánlatom tartalmazza

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/bonuszok_tea_csomag.jpg

SZEMÉLYRE SZABOTTTea csomag

2 féle teával, kb. 2 havi adag
9.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/bonuszok_tanacsadas.jpg

BÓNUSZ #1Szaktanácsadás

Adatelemzés és a teák kiválasztása
19.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/bonuszok_video_oktatas.jpg

BÓNUSZ #2Oktatóvideók

Oktatóvideók a tökéletes tea elkészítéséhez
6.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/bonuszok_test_oraja_pdf.jpg

BÓNUSZ #3Test órája

Szerveink napi működési fázisai és a hozzá illő teák
5.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/bonuszok_tea_naptar_pdf.jpg

BÓNUSZ #4Tea Naptár

Teák helyes kiválasztása évszakok szerint
5.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/bonuszok_kupon.jpg

BÓNUSZ #5-10% Kupon

Felhasználható online teaboltomban

Összesen:

48.950 Ft helyett csak

9.990 Ft (bruttó)

+ szállítási költség

Ki az a Joó László és miért bízhatsz meg benne?

Szia, Joó László vagyok, a kínai székhelyű Nemzetközi Tea Akadémia (ITA) okleveles teamestere,
az 5 Elem Teái és a MatchaBox alapítója.

A teázás nálam is egy átlagos szenvedélyként kezdődött. Mivel sosem bírtam a kávét, ez számomra egy megfelelő alternatíva volt a napi energiaszint biztosításához. Ám hamarosan rájöttem, hogy a boltban kapható átlagos teák közel sem nyújtják azt, amire az igazi tea képes lehet. Elkezdett mélyebbe érdekelni ez a a növény és a körülötte kialakult kultúra. Végül több évnyi teás tapasztalat után hivatalossá is tettem tudásomat, és elvégeztem a kínai székhelyű (Yunnan) Nemzetközi Tea Akadémia (ITA) okleveles mesterképzését, majd Kína után egyenesen a Japán teatermelőktől tanultam meg a Japán zöld tea, köztük is a Matcha titkait és történetét. Ez a tudás egy új tea világot mutatott meg nekem, amit szeretnék Neked is megmutatni.

Célom, hogy a hazai közönség is megismerje a tökéletes teák ízének és kultúrájának csodás világát.

Legyen szó Kínai kézműves teákról, vagy díjnyertes Japán Matcha teáról, meg szeretnélek tanítani arra, hogy mikor melyik teát érdemes innod és hogyan készítsd el azokat a lehető legfinomabb módon.

Neked sem mindegy mit öntesz a csészédbe igaz? 🙂

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/5_elem_tealevel_joo_laszlo_text.png

Legyen tökéletes a teád:
ehhez használj tökéletes vizet!

Tanulmányaim során, amikor a tea készítés titkaiba nyertem bebocsájtást, az egyik első dolog, amit a fejembe vertek, hogy a teakészítés legfontosabb összetevője – természetesen a kiváló minőségű tealevelek mellett -, a víz!

Ha rossz minőségű vízzel készül a tea, a tealevelek lehetnek bármilyen jó minőségűek, akár a legdrágább luxus tealevelek is, a tea nem lesz finom. A tea csak annyira lesz jó, amennyire a víz jó, amiből készült! Ez egy aranyszabály!

Hogyan szerezz tökéletes vizet a teafőzéshez?

Nagyon sokféle módszert kipróbáltam, hogy ne neked kelljen kísérletezned.
A sima csapvíz után a különböző márkájú ásványvizeket vettem sorba, de egyik se bizonyult igazán hatásosnak, legalábbis nem kaptam azt a végeredményt, amit én teának nevezek. Végül megtaláltam azt a megoldást, ami a legközelebb áll a várt ízhez képest.

Az egyik legnagyobb víztisztító kannákat gyártó céggel léptem kapcsolatban és elintéztem, hogy az ő eszközeiket használhassuk a tea főzéshez. Ezek természetesen beszerezhetőek több helyen is, de én itt is megkerestem a legjobb változatot és szűrőt, így nem kell töprengened, hogy melyik márkát, vagy annak típúsát válaszd, elvégeztem a házi feladatot helyetted.

Ezt a víztisztító kannát most kedvező áron adhatod majd hozzá teacsomagodhoz, ha szeretnéd.

Határozottan más ízt kapunk ha csapvíz, vagy ásványvíz helyett tisztított vízzel főzük teánkat! Ha te is tökéletes vízzel szeretnél teát főzni, akkor a csomag mellé külön kérheted majd a víztisztító kannát!

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/vizszuro.jpg

Már tudom miért jobb a szálas tea, mint a filteres. Köszönöm!

K. Andrea

Nagyon megszerettem az ízét és azóta a kávé leváltásán gondolkozom.

H. László

Köszönöm, a fejtágítást. A tea most már számomra sem csak egy hétköznapi ital.

G. András

Egyszerűen tökéletes. Egy új élmény!

F. Tamás

Sosem gondoltam volna, hogy amit eddig tea néven ittam az ízben fel sem ér a valódi teával!

T. Tamás

Imádom az új teázási szokásaimat. Mintha én magam is Kínában lennék.

S. Renáta

Lenne még kérdésed?

Hogyan működik a rendelés?

Csak nyomd meg a ‘Szeretném a csomagot’ gombot és máris továbbkerülsz a következő oldalakra, ahol az adataid megadásával és a választott szállítási mód kiválasztásával meg tudod rendelni a tea csomagot.

Hogyan lehet fizetni?

Jelenleg bankkártyával tudsz fizetni, a biztonságos Barion szolgáltatáson keresztül, illetve utánvétellel, de ekkor sajnos extra adminisztrációs díjjal kell számolnod.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

Természetesen! Nem is választanék nem biztonságos rendszert, hiszen nekem sem célom, hogy vásárlóim rosszul járjanak, vagy ne érezzék magukat biztonságban. A Barion bankkártyás fizetésről itt az oldal alján olvashatsz részletesebben.

Mit tegyek, ha nem kapok visszaigazoló e-mailt?

Amennyiben nem érkezik meg a vásárlást visszaigazoló levél, kérlek elsőnek ellenőrizd e-mail fiókod SPAM mappáját, majd ha ott se találod meg, nyugodtan írj nekem az ügyfélszolgálati e-mail címre!

Mennyi időre elég ez az adag tea?

A csomagban összesen 200 gramm teát találsz, ami körülbelül két hónapnyi adagot tartalmaz. Ez természetesen függ attól is, ki hány pohár teát iszik naponta, de én jómagam napi egy csészénél többet nem szoktam inni és nem is javasolt ennél többet ezekből a típusú teákból.

Gyerekek / Kismamák is ihatják ezt a teát?

Gyerekek körülbelül 12-15 éves kortól fogyaszthatják a teákat, de csak mértékkel, hiszen ne feledjük, hogy koffeint tartalmaz.
Ha javasolhatom, várandós kismamák, inkább ne fogyasszák ezeket a teákat, számukra a matcha teákat javasolnám.

Külföldről tudok rendelni?

Az alábbi oldalon csak Magyarországi szállítással tudok megrendeléseket fogadni, de ha nagyon szeretnél tőlem rendelni, csak írj egy üzenetet az ügyfélszolgálatra és meglátom mit tehetek. 🙂

Utánvétellel tudok rendelni?

Igen, de utánvétel esetén sajnos extra adminisztrációs díjjal kell számolni. Én azt javaslom, használd a biztonságos bankkártyás fizetést, így neked is olcsóbb lesz a szállítás.

Milyen szállítási módok vannak?

Két szállítási mód közül választhatsz. Az egyik a futárszolgálattal történt házhozszállítás, a másik a Foxpost csomagautomatás kézbesítés.

Mennyibe kerül a szállítási költség?

Szállítási áraink jelenleg a következőek:

Házhozszállítás futárszolgálattal: 1.900 Ft
Foxpost szállítás: 990 Ft

Utánvételes házhozszállítás futárszolgálattal: 2.400 Ft
Utánvételes Foxpost szállítás: 1.490 Ft

Mennyi ideig tart a kiszállítás?

Mivel mindig a legfrissebb teákat szeretném vásárlóimnak küldeni, ezért sose raktározok fel nagyobb mennyiséget. Ha éppen van raktáron a választott tea, a rendelést követően a csomagodat 1 napon belül összekészítem és átadom szállításra, így az 2-3 napon belül meg is érkezik hozzád. A megfelelő utánpótlásról természetesen mindig időben próbálok gondoskodni, de mivel a teák egyenesen Kínából érkeznek, előfordulhat késés a szállításban. Ebben az esetben természetesen időben értesítem vásárlóimat!

Hogyan kapom meg a segítséget a tea elkészítéséhez? Kell különleges eszköz?

A csomaghoz járó oktatóvideók segíteni fognak az elkészítésben, lépésről lépésre, szépen lassan elmagyarázva mutatom meg, hogyan készítsd el teádat!

Különleges eszközre sem lesz szükséged, megmutatom, hogyan készítsd el tökéletesen a teádat, az otthon, nálad is megtalálható eszközökkel.

Első a biztonság!
A Barion bankkártyás fizetésről

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:
Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/04/barion-card-strip-intl_1200px.png

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/barion_app.jpg

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/barion-bongeszo_bvb2kbal.png

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/cropped-5elemteai_circle_logo-160x160.png
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/04/barion-card-strip-intl_1200px.png

© 2024. Ynfoo Online Kft. – Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelem | Ügyfélszolgálat: hello@5elemteai.hu