Barion Pixel
 

NAGYON KÖSZÖNÖM A BIZALMADAT, REMÉLEM SEGÍTSÉGEDRE LESZ EZ A VIDEÓ!

ÍME, HOGYAN FŐZZ TÖKÉLETES TEÁT!

REMÉLEM TETSZETT A VIDEÓ!

DE VÁRJ MÉG EGY KICSIT!

SZERETNÉD MEGKÓSTOLNI A VALÓDI KÍNAI TEÁT?

Ismerd meg Te is,
mi van a teafilteren túl!

A valódi, kézzel szedett teát össze sem lehet hasonlítani a boltokban kapható teákkal!

A tea Kínából származik, és eleinte orvosságként használták, majd ahogy kezdett népszerűsége növekedni, először levesként itták, majd az ősi Kínaiak rájöttek, hogy ez a növény rengeteg jótékony élettani hatással rendelkezik és többféle módon is elkészíthető.

Mind a mai napig ezeket az ősi elkészítési technikákat használják a Kínai teagazdák, akiktől a kézműves teák származnak.
Ezt kóstolhatod most meg Te is! A piacon rengeteg ízesített tea létezik, de ezek többsége csak kémiailag előállított ízek, amik igencsak távol állnak a tea valódi ízvilágától, ami elkészítéstől függően édes, csokoládészerű, néha földes, vagy gyümölcsös.

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/tea_kostolo_csomag_ajanlat.jpg

Megjött a kedved, hogy kipróbáld a valódi teát
és egy új élménnyel gazdagodj?

Ez egy egyszeri ajánlat, aminek lényege, hogy személyesen válogatok össze neked egy kisebb tea csomagot (és a hozzájuk tartozó elkészítési módot), amivel belekóstolhatsz abba a tea világba, amit meg szeretnék veled ismertetni. A teákat az általad választott szállítási módon küldöm el neked, az elkészítéshez pedig videós oktatóanyagot készítek, így saját szemeddel láthatod a teakészítést, lépésről lépésre, hogy valóban jól készítsd el a tökéletes teádat!

Fontos számomra, hogy az első találkozásod a valódi kínai teával tényleg pozitív élmény legyen!

Mennyibe kerülne és mit tartalmazna ez a csomag?

Szeretnélek a lehető legjobban élményben részesíteni, hiszen lehet ez lesz az első találkozásod a kézműves teákkal, és fontos az elős benyomás! Így nem csak a megfelelő kezdő teákat válogatnám össze, hanem ellátnálak még pár bónusszal is, amit ajándékba adok,
hogy biztosan a megfelelő hatást érd el – a jövőben is – és, hogy ne csak egészséges, de finom teát tölthess a csészédbe!

Az ajánlatom tartalmazza

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/tea_kostolo_csomag.jpg

AZ ELSŐ KÓSTOLÁSHOZTea csomag

4 féle teával, kb. 40 gramm
3.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/bonuszok_tanacsadas.jpg

BÓNUSZ #1Szaktanácsadás

A teák kiválasztása a kóstoláshoz
19.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/bonuszok_video_oktatas.jpg

BÓNUSZ #2Oktatóvideók

Oktatóvideók a tökéletes tea elkészítéséhez
6.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/bonuszok_test_oraja_pdf.jpg

BÓNUSZ #3Test órája

Szerveink napi működési fázisai és a hozzá illő teák
5.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/bonuszok_tea_naptar_pdf.jpg

BÓNUSZ #4Tea Naptár

Teák helyes kiválasztása évszakok szerint
5.990 Ft
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/bonuszok_kupon.jpg

BÓNUSZ #5-10% Kupon

Felhasználható online teaboltomban

Összesen:

42.950 Ft helyett csak

3.990 Ft (bruttó)

+ szállítási költség

Legyen tökéletes a teád:
ehhez használj tökéletes vizet!

Tanulmányaim során, amikor a tea készítés titkaiba nyertem bebocsájtást, az egyik első dolog, amit a fejembe vertek, hogy a teakészítés legfontosabb összetevője – természetesen a kiváló minőségű tealevelek mellett -, a víz!

Ha rossz minőségű vízzel készül a tea, a tealevelek lehetnek bármilyen jó minőségűek, akár a legdrágább luxus tealevelek is, a tea nem lesz finom. A tea csak annyira lesz jó, amennyire a víz jó, amiből készült! Ez egy aranyszabály!

Hogyan szerezz tökéletes vizet a teafőzéshez?

Nagyon sokféle módszert kipróbáltam, hogy ne neked kelljen kísérletezned.
A sima csapvíz után a különböző márkájú ásványvizeket vettem sorba, de egyik se bizonyult igazán hatásosnak, legalábbis nem kaptam azt a végeredményt, amit én teának nevezek. Végül megtaláltam azt a megoldást, ami a legközelebb áll a várt ízhez képest.

Az egyik legnagyobb víztisztító kannákat gyártó céggel léptem kapcsolatban és elintéztem, hogy az ő eszközeiket használhassuk a tea főzéshez. Ezek természetesen beszerezhetőek több helyen is, de én itt is megkerestem a legjobb változatot és szűrőt, így nem kell töprengened, hogy melyik márkát, vagy annak típúsát válaszd, elvégeztem a házi feladatot helyetted.

Ezt a víztisztító kannát most kedvező áron adhatod majd hozzá teacsomagodhoz, ha szeretnéd.

Határozottan más ízt kapunk ha csapvíz, vagy ásványvíz helyett tisztított vízzel főzük teánkat! Ha te is tökéletes vízzel szeretnél teát főzni, akkor a csomag mellé külön kérheted majd a víztisztító kannát!

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/06/vizszuro.jpg

Ki az a Joó László és miért bízhatsz meg benne?

Szia, Joó László vagyok, a kínai székhelyű Nemzetközi Tea Akadémia (ITA) okleveles teamestere,
az 5 Elem Teái és a MatchaBox alapítója.

A teázás nálam is egy átlagos szenvedélyként kezdődött. Mivel sosem bírtam a kávét, ez számomra egy megfelelő alternatíva volt a napi energiaszint biztosításához. Ám hamarosan rájöttem, hogy a boltban kapható átlagos teák közel sem nyújtják azt, amire az igazi tea képes lehet. Elkezdett mélyebbe érdekelni ez a a növény és a körülötte kialakult kultúra. Végül több évnyi teás tapasztalat után hivatalossá is tettem tudásomat, és elvégeztem a kínai székhelyű (Yunnan) Nemzetközi Tea Akadémia (ITA) okleveles mesterképzését, majd Kína után egyenesen a Japán teatermelőktől tanultam meg a Japán zöld tea, köztük is a Matcha titkait és történetét. Ez a tudás egy új tea világot mutatott meg nekem, amit szeretnék Neked is megmutatni.

Célom, hogy a hazai közönség is megismerje a tökéletes teák ízének és kultúrájának csodás világát.

Legyen szó Kínai kézműves teákról, vagy díjnyertes Japán Matcha teáról, meg szeretnélek tanítani arra, hogy mikor melyik teát érdemes innod és hogyan készítsd el azokat a lehető legfinomabb módon.

Neked sem mindegy mit öntesz a csészédbe igaz? 🙂

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/5_elem_tealevel_joo_laszlo_text.png

Már tudom miért jobb a szálas tea, mint a filteres. Köszönöm!

K. Andrea

Nagyon megszerettem az ízét és azóta a kávé leváltásán gondolkozom.

H. László

Köszönöm, a fejtágítást. A tea most már számomra sem csak egy hétköznapi ital.

G. András

Egyszerűen tökéletes. Egy új élmény!

F. Tamás

Sosem gondoltam volna, hogy amit eddig tea néven ittam az ízben fel sem ér a valódi teával!

T. Tamás

Imádom az új teázási szokásaimat. Mintha én magam is Kínában lennék.

S. Renáta

Lenne még kérdésed?

Hogyan működik a rendelés?

Csak nyomd meg a ‘Szeretném a csomagot’ gombot és máris továbbkerülsz a következő oldalakra, ahol az adataid megadásával és a választott szállítási mód kiválasztásával meg tudod rendelni a tea csomagot.

Hogyan lehet fizetni?

Jelenleg bankkártyával tudsz fizetni, a biztonságos Barion szolgáltatáson keresztül.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

Természetesen! Nem is választanék nem biztonságos rendszert, hiszen nekem sem célom, hogy vásárlóim rosszul járjanak, vagy ne érezzék magukat biztonságban. A Barion bankkártyás fizetésről itt az oldal alján olvashatsz részletesebben.

Mit tegyek, ha nem kapok visszaigazoló e-mailt?

Amennyiben nem érkezik meg a vásárlást visszaigazoló levél, kérlek elsőnek ellenőrizd e-mail fiókod SPAM mappáját, majd ha ott se találod meg, nyugodtan írj nekem az ügyfélszolgálati e-mail címre!

Mennyi időre elég ez az adag tea?

A csomagban nagyjából 40 gramm teát találsz, ami körülbelül annyit jelent, hogy az egyes fajtákból háromszor tudsz teát készíteni. Ehhez hozzá kell venni, hogy ezek a tealevelek nem csak egyszer önthetőek fel, hanem akár 3-4 alkalommal is! Ne feledjük, hogy naponta 3-6 grammnál több teát tilos inni.

Gyerekek / Kismamák is ihatják ezt a teát?

Gyerekek körülbelül 12-15 éves kortól fogyaszthatják a teákat, de csak mértékkel, hiszen ne feledjük, hogy koffeint tartalmaz.
Ha javasolhatom, várandós kismamák, inkább ne fogyasszák ezeket a teákat, számukra a matcha teákat javasolnám.

Külföldről tudok rendelni?

Az alábbi oldalon csak Magyarországi szállítással tudok megrendeléseket fogadni, de ha nagyon szeretnél tőlem rendelni, csak írj egy üzenetet az ügyfélszolgálatra és meglátom mit tehetek. 🙂

Utánvétellel tudok rendelni?

Nem, jelenleg csak bankkártyával tudsz nálam fizetni. Ez neked is olcsóbb így, mivel nem kell utánvételi és extra adminisztrációs díjakat fizetned.

Milyen szállítási módok vannak?

Két szállítási mód közül választhatsz. Az egyik a futárszolgálattal történt házhozszállítás, a másik a Foxpost csomagautomatás kézbesítés.

Mennyibe kerül a szállítási költség?

A házhozszállítás futárral 1.900 forintba, a Foxpost csomagautomatás szállítás 990 forintba kerül.

Mennyi ideig tart a kiszállítás?

Mivel mindig a legfrissebb teákat szeretném vásárlóimnak küldeni, ezért sose raktározok fel nagyobb mennyiséget. Ha éppen van raktáron a választott tea, a rendelést követően a csomagodat 1 napon belül összekészítem és átadom szállításra, így az 2-3 napon belül meg is érkezik hozzád. A megfelelő utánpótlásról természetesen mindig időben próbálok gondoskodni, de mivel a teák egyenesen Kínából érkeznek, előfordulhat késés a szállításban. Ebben az esetben természetesen időben értesítem vásárlóimat!

Hogyan kapom meg a segítséget a tea elkészítéséhez? Kell különleges eszköz?

A csomaghoz járó oktatóvideók segíteni fognak az elkészítésben, lépésről lépésre, szépen lassan elmagyarázva mutatom meg, hogyan készítsd el teádat!

Különleges eszközre sem lesz szükséged, megmutatom, hogyan készítsd el tökéletesen a teádat, az otthon, nálad is megtalálható eszközökkel.

Első a biztonság!
A Barion bankkártyás fizetésről

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:
Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/04/barion-card-strip-intl_1200px.png

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/barion_app.jpg

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/barion-bongeszo_bvb2kbal.png

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/05/cropped-5elemteai_circle_logo-160x160.png
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2021/04/barion-card-strip-intl_1200px.png

© 2024. Ynfoo Online Kft. – Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelem | Ügyfélszolgálat: hello@5elemteai.hu