Főzzünk egy teát? Ettől a kérdéstől rögtön a vízforralás, a kannába lógatott teafilter képe jut eszünkbe. Ez sokaknak elég is, de mi van, ha valaki a valódi, minőségi szálas teákat szeretné kipróbálni?
Hogyan kell ezeket tökéletesen elkészíteni?
Nagyon nehéz? Figyelni kell mindenre, hő, mennyiség, stb.?
Nem kell megijedni! A tökéletes tea főzése nem nehezebb, mint a filteres teák elkészítése, sőt! Sokkal élvezetesebb, relaxálóbb, igazi kaland!
Készítettem egy videót, amiben lépésről lépésre megmutatom neked, hogy hogyan kell elkészítened teádat, hogy az a lehető legfinomabb és nem utolsó sorban legegészségesebb legyen!
Kattints a gombra az ingyenes videóért!
Szia, Joó László vagyok, a kínai székhelyű Nemzetközi Tea Akadémia (ITA) okleveles teamestere, az 5 Elem Teái és a MatchaBox alapítója.
Célom, hogy a hazai közönség is megismerje a tökéletes teák ízének és kultúrájának csodás világát. Legyen szó Kínai kézműves teákról, vagy díjnyertes Japán Matcha teáról, meg szeretnélek tanítani arra, hogy mikor melyik teát érdemes innod és hogyan készítsd el azokat a lehető legfinomabb módon.
Neked sem mindegy mit öntesz a csészédbe igaz? 🙂