Barion Pixel
 

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések
Mikor érkezik meg a rendelésem?

A rendelés után egy visszaigazolást kapsz a rendelésről e-mailben. Ha ezt nem kapod meg, kérjük ellenőrizd leveleződ SPAM mappáját, mert elképzelhető, hogy a rendszer oda rakta a visszaigazolást. A rendelés feldolgozása után egy újabb levelet fogsz kapni arról, hogy csomagod már úton van. Ezután körülbelül 2-3 munkanap alatt meg fog érkezni a csomagod. A csomagról a kiküldés után a szállító cég tud majd információt adni neked.

Mivel mindig a legfrissebb teákat szeretném vásárlóimnak küldeni, ezért sose raktározok fel nagyobb mennyiséget. Ha éppen van raktáron a választott tea, a rendelést követően a csomagodat 1 napon belül összekészítem és átadom szállításra, így az 2-3 napon belül meg is érkezik hozzád. A megfelelő utánpótlásról természetesen mindig időben próbálok gondoskodni, de mivel a teák egyenesen Kínából, vagy Japánból érkeznek, előfordulhat késés a szállításban. Ebben az esetben természetesen időben értesítem vásárlóimat!

Mi az a Foxpost? Hogy lehet ott fizetni?

A Foxpost egy csomagautomatás szállítási megoldás. Nagyon kényelmes, hiszen az országban több helyen is találsz ilyen automatákat. Figyelj arra, hogy ezeknél az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni, készpénzes fizetés nem lehetséges.

További információkat a www.foxpost.hu oldalon találsz.

Mennyibe kerül a szállítás?

Szállítási áraink jelenleg a következőek:

Házhozszállítás futárszolgálattal: 2.400 Ft
Foxpost szállítás: 1.270 Ft

Utánvétel esetén a kezelési költség 250 Ft.

Külföldre szállítotok?

Az alábbi oldalon csak Magyarországi szállítással tudok megrendeléseket fogadni, de ha nagyon szeretnél tőlem rendelni, csak írj egy üzenetet az ügyfélszolgálatra és meglátom mit tehetek. 🙂

Hogyan lehet fizetni?

Jelenleg bankkártyával tudsz fizetni, a biztonságos Barion szolgáltatáson keresztül, illetve utánvétellel, de ekkor sajnos extra adminisztrációs díjjal kell számolnod.

Lehet olyan teát rendelni, ami nincs a weblapon?

Kérés esetén, be tudunk szerezni teákat kérésre is, de ezeket egyedi árazással tudjuk beszerezni.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

Természetesen! Nem is választanék nem biztonságos rendszert, hiszen nekem sem célom, hogy vásárlóim rosszul járjanak, vagy ne érezzék magukat biztonságban. A Barion bankkártyás fizetésről itt az oldal alján olvashatsz részletesebben.

Mit tegyek, ha nem kapok visszaigazoló e-mailt?

Amennyiben nem érkezik meg a vásárlást visszaigazoló levél, kérlek elsőnek ellenőrizd e-mail fiókod SPAM mappáját, majd ha ott se találod meg, nyugodtan írj nekem az ügyfélszolgálati e-mail címre!

Mennyi időre elég ez az adag tea?

Könnyen ki lehet számolni, hiszen naponta 6 gramm teánál TILOS többet fogyasztani! A vásárolt adag természetesen függ attól is, ki hány pohár teát iszik naponta, de én jómagam napi egy csészénél többet nem szoktam inni.

Gyerekek / Kismamák is ihatják ezt a teát?

Gyerekek általában 12-15 éves kortól fogyaszthatják a teákat, de csak mértékkel, hiszen ne feledjük, hogy koffeint tartalmaz, igaz korántsem annyit, mint egy csésze kávé.
Várandós kismamáknak nem szoktam javasolni a teák fogyasztását, több okból is, amiről kiadványaimban lehet olvasni. Ez alól kivételt képez a Matcha tea, de abból is naponta maximum egy csészével javasolt fogyasztani.

Utánvétellel tudok rendelni?

Igen, de utánvétel esetén sajnos extra adminisztrációs díjjal kell számolni. Én azt javaslom, használd a biztonságos bankkártyás fizetést, így neked is olcsóbb lesz a szállítás.

LENNE MÉG KÉRDÉSED?Írj nekem!

Az alábbi űrlap segítségével: