Matcha ShopEgyéb és Ízesített Matchák

Shizuoka Japan Bio Matcha

10.990 Ft

Honshu szigetén, a Csendes-óceán közelében van egy prefektúra, amely a japán zöld tea teljes negyven százalékát állítja elő. És a Matchát is. Kitűnő Matchát! A Shizuoka teakertekben, a szőnyegek árnyékában minden évben finom, zamatos, mélyzöld levelek hajtanak ki. Finom folyamattal a mezőgazdasági termelők olyan Machát hoznak létre, amely Európában győzedelmeskedik. Nagyon umami.

Ennek a szerves japán Matcha teának az íze egy kicsit más, mint a többi Matcha tea íze. Ha még nem ismeri az ötödik ízt, amelynek a neve umami, most lehetősége van rá, hogy megismerje. Ezt a különleges japán elnevezés, amely a glutaminsav, és annak a sóinak a keverékére utal először 2000-ben használták. Az umamit húsokban, halakban, érett paradicsomokban, vagy sajtokban is észlelheti. Emellett a különleges tulajdonsága mellett a Matcha Shizuokát kellemes édes íz jellemzi, amely soká megmarad a szájpadon. Matcha élénkzöld színű, ha jól felhabarjuk, a felszínén tökéletes habréteg keletkezik.

Japán Matcha Sütéshez

5.200 Ft

A Matchát nem csak italként készíthetjük el. Egyre népszerűbbek a zöld desszertek, a zöld cukormázak, és a zöld krémek. A decens ízének köszönhetően a Matcha különböző élelmiszerekkel kombinálható. Az ételeknek megadja a kívánt frissességet, de nem fedi el az ételek eredeti karakterét.

Kóstolta már a Matchasmoothiet? Kókuszos Matchatortát? Matchacsokoládét? Vagy talán a Matchavajat? Még nem? Akkor tudja, hogy az experimentálásra soha nincs késő. Használja ki az egészségre való remek hatásait és az egyedülálló, hagyományos teapor zöld színét. Lepje meg vendégeit speciális menüvel.

Cool Mentás Narancsos Matcha

6.490 Ft

Próbálja ki egy kicsit másképp. Bővítse ki a Matcha itallapját a lédús naranccsal és a frissítő mentával. Semmilyen értékes anyagtól sem fog megválni, ezt megígérhetjük. És garantálhatjuk azt is, hogy ez a fenséges Matcha megmelengeti a fantáziáját és boldogságot hoz a mindennapjaiba. A Matcha enyhén élénkít, elmossa a stresszt, segít a gyomornak és megvéd pár betegségtől. És mindenekfelett cool.

Ezt a Matchát már a neve is elárulja. A narancs, és a menta egy másik dimenziót ad a természetesen édes alapú teának, amelynek enyhén fanyar a befejezése. A tea ízesítésével a klasszikus teából újdonságot varázsoltunk, melynek a tea elhivatott rajongói ugyanúgy megörülnek, mint azok, akik a teával csak most ismerkednek.

Crazy Epres Matcha

6.490 Ft

Kezdje a mindennapi maratont nagy adag energiával. A Matcha-ban elegendő van a munkához, szórakozáshoz a gyerekekkel és az esti edzéshez. A tudósok tesztelési eredményei kimutatták, hogy a Matcha 24 százalékkal növeli a fizikai teljesítményt. Ugyancsak enyhíti a stresszt és méregtelenít is. Az eper-vanília íz mindenki számára kedvező, aki szereti a kísérletezést. Ez egy olyan trend, amit szeretni fogsz!

A Crazy Matcha eper, és vanília ízesítésben se nem rosszabb, se nem jobb, mint a hagyományos kínai teapor. Ez egy minőségi Matcha, olyan tartományból, ahol minden sarkon találkozhat teával, csak annyi a különbség, hogy ezt a fajta Matchát természetes aromával ízesítették.

Eper-eper, és még egyszer eper, és a tetején vanília. A Crazy ízesített Matcha egyből az egészséges életmód szerelmeseinek a kedvencévé válik. A természetes aromájának köszönhetően számos lehetőséget kínál a fogyasztására. Nemcsak klasszikus teaként, hanem smoothiek, freshek, vagy különböző desszertek elkészítéséhez is felhasználhatják. Értékelni fogja a tea természetes édességét, a fanyarságát, és az eper nyomaival aláhúzott vaníliás ízét.

Japan Original Premium Bio Matcha

15.990 Ft

Eredeti Japán Matcha Hikari, amelyet teaszertartásokra használnak. Kézzel van szüretelve és kizárólag csak a legjobb minőségű levelekből gyártva. A levelek nagyon óvatosan vannak párolva, szárítva és gránitköveken darálva. Ezt a fajta eljárást 800 éve változatlanul alkalmazzák.

Eredeti szertartási Matcha Hikari
Csomagolás 30 g ajándékdobozban
BIO

Japan Original Ceremony Premium Bio Matcha

18.990 Ft

Szertartásos minőség, egyedülálló élmény, száz százalék Japán. Hasonló tulajdonságokat más teáknál nem talál. Egyedi és korlátozott mennyiségben kapható a több századon át ugyanúgy előállított Matcha, amely kivételes élményeket nyújthat a teázása során. A piacon Hikari név alatt is megtalálhatja, ami ragyogást jelent. Ez az exkluzív tea a zöld színével és lágy ízével valójában ragyog a többi tea között.

A Japan Original Premium Matcha a legkiválóbb minőségű tealevélből készül. Ez természetesen tükröződik az egyedi ízében is. Finom, kissé fanyar, és csodálatosan édes. Kortyolgatása után a szájban elterjed a tea lágysága, amely hosszabb ideig megmarad a szájpadon. Az ital jellegzetes, világoszöld színű. Ha megfelelően habarják fel, az ital sűrű habot képez.

Wazuka Premium Japan Bio Matcha

17.990 Ft

Védve a naptól, gondosan szárítva, erektől és száraktól megszabadítva, lágy porrá darálva. A tealevelek, amelyek a szertartásos Matcha ital tiszteletbeli részesei, elejétől a végéig gondoskodás veszi őket körül. Cserébe a maximumot nyújtják: egyedi ízt, gyönyörű zöld színt, hatalmas mennyiségű aminosavat és antioxidánst. És ráadásul teint, vitaminokat és ásványi anyagokat. A legmagasabb minőség röviden a legmagasabb minőség.

A Matcha íze egyszerre bonyolult és érdekes. Kezdetben kellemes pikáns ízt érzünk, majd gyenge fanyarságot, és végül édes ízt, amely soká megmarad a szájpadon. Az ital élénkzöld színű. Ha helyesen habarja fel, a tea felszínén szép hab keletkezik, és a Matcha besűrűsödik.