Japán Tea Kalandok

4.990 Ft54.990 Ft

Tarts velem egy tea kalandtúrára Japánba, kóstoljuk meg együtt a legkülönlegesebb Japán teákat és ismerjük meg tea eszközeiket.

  • Egy varázslatos történet 12 levélben elmesélve
  • A sorozat alatt 7 különleges Japán teát kóstolsz majd végig
  • Tulajdonosa leszel egy komplett Matcha készítő szettnek
  • Megismered a nagy titkot, amivel minden teát sokkal finomabbá tudsz varázsolni
  • … és ajándékok is várnak rád
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Mi is az a Japán Tea Kaland?

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2022/01/japan-e1643129743177.png

Japán Tea Kaland

Üdvözöllek a teázás újfajta élményének premierjén. A Japán Tea Kaland körbevezet téged a japán teák varázslatos világában és kultúrájában, megismerheted a különböző kategóriákat és tea fajtákat, az elkészítésüket és ízüket is, hiszen meg is fogod kóstolni őket, valamint mélyebb ismereteket szerzel a manapság oly népszerű Matcha teákról.

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2022/01/green-tea-e1643130030872.png

A Japán teák legjava

Tea kalandozásunk során a híres Matcha tea mellett további hatféle szálas teát fogsz megismerni és megkóstolni. Részletesen megismered történetüket, termesztésük és előállításuk módját és azt is, hogy hogyan tudod a legfinomabban elkészíteni.

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2022/01/matcha-e1643130122305.png

Teás eszközök

A sorozat végére nem csak a Japán teákat kapod kézhez és ismered meg, hanem egy komplett Matcha teaszettet is magadénak tudhatsz majd, amivel elkészítheted a Japánok csodaitalát, a zöld aranynak is nevezett Matcha teát. Természetesen egy prémium minőségű Matcha teát is kapni fogsz, egyenesen Kiotóból!

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2022/01/package-e1643130037969.png

Hogyan működik az előfizetés

A Japán Tea Kaland egy 12 csomagos sorozat, aminek csomagjait – választásod szerint havonta egyszer, vagy kétszer kapod meg. A csomagokat minden hónap első és második hetében postázzuk, fizetni pedig havonta tudsz, vagy akár akciós áron egy összegben is.

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2022/01/gift-box-e1643130034186.png

Szeretjük a meglepetéseket

Te is így vagy ezzel? Éppen ezért közös kalandozásunk során nem csak a teákat és eszközöket találod majd csomagjaidban, hanem egyéb apró kis meglepetéseket is, amik segítenek jobban megérteni a Japán teákat és a tea kultúrát, vagy csak úgy egyszerűen… Japánt.

Japán tea élmény

Japánt mindig is lenyűgözőnek találtam. Nem csak a nyelvet, a mentalitást, hanem a kultúrájukat is, ami például egy csésze tea elfogyasztását is különlegessé varázsolja. A teára – mint nagyon sokan -, én is úgy tekintettem, mint arra a kissé keserű italra, amit gyorsan egy teafilterből elő lehet állítani, majd citrommal és valamiféle édesítőszerrel iható állapotba lehet varázsolni. Ha azt mondták volna nekem pár évvel ezelőtt, hogy soha többet nem akarsz cukrot tenni majd a teádba, bolondnak néztem volna az illetőt. Pedig pontosan ez történt.

Ehhez nem kellett más, mint megismerni a valódi teát, annak valódi ízét és elképesztő történetét. Ez a csodálatos növény ugyanis több ezer éve Kínában indult hódító útjára, majd elterjedt az egész világon, hol megtartva csodálatos tulajdonságukat és ízüket, hol eltorzulva, egy teafilterbe zárva.

A japán tea is Kínából került át a szigetországba, a buddhista szerzetesek által, majd ott saját kultúrája lett, saját előállítási szokásokkal és szertartásokkal. Kalandozásunk a kezdetektől elvezet egészen a mai modern teázásig, amit lehet, hogy modernek nevezek, de korántsem az, hiszen Japánban mind, a mai napig, a több száz éves eljárásokat követik mind az elkészítésénél, mind a fogyasztásnál.

Megragadott ez a világ, amibe belecsöppentem tea tanulmányaim során. Ezt a kalandot és élményt szeretném átadni, mintha csak éppen a kellős közepén lennék és leveleket írnék neked, amiben nem csak mesélek a frissen tanult dolgokról, hanem el is küldöm azokat a teákat és eszközöket neked, amikről leveleimben írok.

Tarts velem, és éljük át együtt ezt a varázslatos kalandot. Én újraélem, Te pedig frissen átélheted velem!

Japán Tea Kalandok
Japán Tea Kalandok
Japán Tea Kalandok
Japán Tea Kalandok
Japán Tea Kalandok
Japán Tea Kalandok
Japán Tea Kalandok
https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2022/01/matcha-tea-e1643133486464.png

A Tea nem csupán egy ital. A Tea folyékony bölcsesség.

Azt mondják, hogy minden minden egyes csésze tea egy képzeletbeli utazást jelent. A Japán Tea Kaland csomagjai is ilyenek. Nem csupán levelek és teacsomagok. Egy hosszú út összefoglalói, amit több hónapos tanulás és tapasztalás előzött meg. Minden egyes csomagban részletesen magyarázom el az adott tea fajtáját, különlegességét, előállítását és történetét. Ezek teszik majd a teákat még különlegesebbé, nem csak egy ízletes ital lesz ezután, hanem maga egy utazás.

Szó szerint egy utazás. Nem szárazon leírt tények és adatok. Azt szeretném, hogy úgy érezd Te magad is ott jársz, azoknak a hegyeknek a lábánál, vagy köd fedte fennsíkokon, ahonnan ezek a teák származnak. Minden egyes kibontott dobozban ott találsz egy csipetnyi Japánt.

https://5elemteai.hu/wp-content/uploads/2022/01/torii-gate-e1643130039263.png

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor érkeznek a csomagok?

A csomagokat minden hónap első és harmadik hetében adjuk fel, attól függően, hogy havonta egy, vagy két csomagot szeretnél kapni. Ezeket vagy Foxpost automatás, vagy házhoz szállítással kérheted. A feladás után 2-3 napon belül meg is érkezik a csomag.

Lehetőség van havonta egy, vagy két csomagot is kérni, így egy év, vagy fél év alatt ér véget a sorozat. Ha egy összegben fizeted ki a sorozatot, alap esetben havonta egy csomagot küldök, de külön kérheted, hogy legyen kettő havonta.

Mit kapok pontosan, ha megrendelem a Japán Tea Kalandot?

A teljes sorozat alatt hatféle Japánból származó szálas teát, egy doboz Matcha teát, egy teljes Matcha készítő szettet (bögre, bambusz ecset és kanál, teaecset tartó), valamint egy titkos eszközt is, amivel finomabb teát tudsz majd készíteni. Ezen kívül minden csomagban egy levelet, amiben mesélek a teákról és eszközökről, valamint néha apró meglepetések is kerülnek a dobozba.

Valósak az információk, vagy csak egy fikció?

Az információk mind valósak, okleveles teamesterként adom át tudásomat, egy könnyen fogyasztható, szórakoztató formában, mintha csak egy könyvet olvasnál. A tudásom mind valódi japán és kínai teamesterektől származik, akiktől tanultam.

Még nem jelentkeztem a kalandra, elkéstem?

Nem, dehogyis! A kalandhoz bármikor lehet csatlakozni, nem marad le senki semmiről! Az előfizetésed után az elején kezdjük és végigmegyünk a teljes sorozaton.

Milyen hosszúak a levelek?

Nem akarok teljes regényeket írni számodra csomagonként, de minimum két A4-es oldalra számíthatsz, de ha sok a mondanivalóm, mert azt szeretném, hogy mindent jól érts, akkor lehet hosszabb is lesz. Szeretek mesélni, remélem ezt nem bánod. 🙂

Ajándéknak jók ezek a csomagok? Például gyerekeknek?

Természetesen ajándéknak is megvásárolhatod ezt a kalandot, a szövegekben semmi olyan nem szerepel, amit gyerekek ne hallhatnának, vagy olvashatnának. Egyedül a teáknál kell vigyázni, mert bizonyos teák kisgyerekeknek nem adhatóak! Ezeket minden teánál egyébként fel fogom tüntetni.

További kérdésem lenne...

Ha további kérdésed lenne, írj bátran e-mailt, vagy keress meg facebook-on, istagram-on is akár.

További információk

Árak

Havonta 1 csomag (Ingyenes szállítással), Havonta 2 csomag (Ingyenes szállítással), Egy összegben (Ingyenes szállítással)