Barion Pixel
 

Satsuma Bio Sencha (50g)

4.500 Ft

Elfogyott

  • Leírás
  • További információk

Leírás

Származási hely: Japán
Vidék: Kagoshima
Íz: Gyengéd, umami
Gyerekek számára: 12 éves kortól

Egy tea, amely szokatlan édességgel jutalmazza az ízlelőbimbókat a híres umamival kombinálva. Pontosan ilyen a japán Sencha Satsuma a természettel összhangban a kémia beavatkozása nélkül. A bájos virág illata kéz a kézben jár egy frissítő ízzel, amely ösztönzi egy új napra. Kényeztesse magát egy pillanatra, és élvezze a tökéletességet amely a tea specialitás minden csészéjében rejlik a felkelő nap földjéről.

Hiába keresnék a térképen Satsuma tartományt a térképen, ez a történelmi terület elsősorban a gyönyörű kerámiáiról, beleértve a teáskészleteket volt ismert. A 19. század végén azonban a környező régiókkal együtt létrehozta a jelenlegi Kagoshima tartományt Kyushu szigetén.

A helyi teakertek világhírűek első osztályú zöld teájukról. És az sencha az egyik legnépszerűbb. Sok japán számára a tea ivás rendszeres rituálé, amely élvezetesebbé teszi a forgalmas napot. És nem feltétlenül csak egy forró kancsó ital lehet, a sencha kiváló forró nyáron jeges frissítőként ízlelheti meg.

A Japán Sencha Satsuma BIO esetében a legmagasabb minőségi fiatal leveleket gondosan választják meg, amelyeket frissesség és erős aromája jellemzi. Az első betakarítás során, április és május fordulóján, a leveleket kézzel gyűjtik, majd párolják. Ezután ismét kézzel csavarják át mély zöld színű normál tűkké. A teafák biogazdálkodása minden bizonnyal hozzájárul a tökéletes eredményhez, tehát a tápanyagban gazdag talajból el kell juttatni a szükséges anyagokat, ami jellegzetes tulajdonságokat teszi különlegessé.

A japán Sencha Satsuma elkészítésekor elvárható a bájos aroma, az édesség és az energia rohama finom kombinációja. Az első infúzióban azonban a zöld tea minden szerelmese megkapja a híres umamit, a híres ötödik ízt, amelynek köszönhetően a csésze élménye teljesen más szintre kerül.

További információk

Mennyiség

50 g, 100 g

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Satsuma Bio Sencha (50g)”