A Chigi No Shiro Matcha egy igazi ünnepi matcha. Nevét egy hagyományról kapta, amikor is 20 évente egy nagyon híres Japán szentélyt teljesen újjáépítenek és a következő újjáépítéshez használt fákat elültetik. Ízében ez a matcha testes, nagyon enyhe kesernyés ízzel, amit kiválóan ellensúlyoz az édeskés habja.
Ezt a Matchát a többszörös díjnyertes, több mint 300 éves múltra visszatekintő Japán cég, a Marukyu Koyamaen készíti, Uji tartományban, Kiotóban.
Ez a matcha az Usucha kategóriába tartozik, ami a lágy matcha teákat jelenti, tehát ebből a porból egy hígabb főzet készíthető, aminek lágy, egyszerre édes és kesernyés, nagyon kellemes íze van.
Elkészítéséhez feltétlenül ajánlom a hagyományos matcha készítő eszközöket!
A Yugen Matcha egy különleges változat, ami ugyan a lágy matchák közé tartozik, mégis mély és sűrű. Ízére mondhatnám azt, hogy mély és tapadós, de ez az a matcha, amit ki kell próbálni, hogy érezzük miért is különleges, szavakkal leírva lehetetlen átadni az érzést és ízt. A tea bejárja egész szánkat és egy új világba nyit meg előttünk ízével.
Ezt a Matchát a többszörös díjnyertes, több mint 300 éves múltra visszatekintő Japán cég, a Marukyu Koyamaen készíti, Uji tartományban, Kiotóban.
Ez a matcha az Usucha kategóriába tartozik, ami a lágy matcha teákat jelenti, de ez a fajta matcha elkészítve mégis a sűrű koicha teákra hasonlít sűrűségben. Ezért igazi különlegesség!
Elkészítéséhez feltétlenül ajánlom a hagyományos matcha készítő eszközöket!
A Japán Matcha teák elkészítéséhez feltétlenül szükség van egy habosító eszközre. Habár a legjobb megoldás és véleményem szerint az egyetlen elfogadható eszköz erre, a kifejezetten matcha készítéséhez létrehozott bambusz teaecset, a Chasen, van aki egyenlőre nem kíván befektetni egy ilyen különleges eszközbe, annak alternatív és olcsóbb megoldás lehet egy ilyen elektromos habosító eszköz.
A termék két ceruza elemmel működik, amit a doboz nem tartalmaz!
© 2024. Ynfoo Online Kft. – Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelem | Ügyfélszolgálat: hello@5elemteai.hu