Sárkányok teája (50g)
2.400 Ft
Készleten
- Leírás
- Íze
- Elkészítése
Leírás
Származási hely: Kína
Íz: Kökény, ribizli
Gyerekek számára: 10 éves kortól
Összetevők: Zöld tea 63%, Oolong 8%, Sárkány gyümölcs darabok, Fehér tea, Yellow tea, Természetes aroma, Rózsaszín egészbors, Málna, Földi szeder, Kamilla virágok, Vanília
Ennyi finomság egy teában! A Sárkány finomsága egy borongós délutánon született. Szükségünk volt egy kis energiafeltöltődésre, forró ölelésre és sarokba szorítani a pesszimizmust. Sikerült! A magasztos tealevelek és a gyümölcsdarabok rózsaszínű borssal lábra állítottak bennünket. Erős, mint a sárkány.
A kínai prémium teák ízletesek és népszerűek, különösen a termesztésük, termésük és betakarításuk egyedi megközelítésének köszönhetően. A zöld tea nagyon könnyen oxidálódik, az enzimek természetes átalakulásának folyamatát gőzzel leállítják. A fehér tea tökéletesen a legtisztább forma – a betakarítás után hagyják, hogy a tealevelek elhervadjanak , majd óvatosan szárítják. A sárga teákat félig oxidált fajoknak nevezik – egy ritka kínai specialitással, egy adott termelési folyamattal. Hasonló a zöld teához, de az erjedés tovább tart. A levelek sárgásak, érdekes aromájúak.
A sárga teát pörköljük a termelési folyamat végén. Az összes olyan gyümölcs és fűszer, amelyet a Sárkány Tea keverésére használtunk, az EU-ból, a bevált szállítóktól származik. Ezek olyan ellenőrzött mezőgazdaságból származó nyersanyagok, amelyek nem tartalmaznak nehézfémeket vagy egyéb trágyázásból és vegyi kezelésből származó maradékokat. A gyümölcsöket liofilizálással szárítjuk, azaz fagyasztva szárítjuk. A forró vízzel való felöntés után úgy néz ki, mint a friss ízű és illatos. Ezenkívül nem veszít vitaminokat vagy antioxidánsokat. Egy csepp természetes aroma egyensúlyozza az egész tea keveréket. Mivel ez nem szintetikus, a Sárkányok teája nem okoz gyomorégést vagy gyomorfájást.
Íze
A zöld, fehér és sárga tea gyönyörű, élénk narancssárga infúziót ad. A színe természetesen tükrözi a piros gyümölcsöt, ami valóban elég sok a Sárkány Teá-ban. Az íze elsősorban természetes, finom és kiegyensúlyozott. A savanyú kökény és a ribizli vonzák az édes málnát. Végül felismerjük a bors és a vanília simogatásokat. A Sárkány teáját lehet főzni télen és nyáron is. Függetlenül attól,hogy felszeretne melegedni vagy felfrissülni, mindig ízlik és energiát ad.
Elkészítése
- Öntse le a teát 70-80 °C hőmérségletű vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás.