Barion Pixel
 

Gyokuro Genmaicha

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A gyokuro genmaicha egy sima és édes zöld tea, amelyet kiváló minőségű tealevelek és pörkölt rizsdarabok kombinálásával készítenek, hogy meleg, diós ízt adjanak neki.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Ezt a Gyokuro genmaicha zöld teát Takada Masahiro gazdálkodó készíti Ujiban. Chanoka cége 1900-ig nyúlik vissza, amikor dédapja elindította első teakertjüket Udzsiban, és azóta is annak szentelik életüket, hogy Japán legjobb teáit termesszék és állítsák elő.

A gyokuro genmaicha tea Udzsiból származik, egy olyan régióból, amely a zöld tea termesztéséről híres. Az első japán teát az Udzsitól nem túl messze fekvő Kozanji templomban termesztették. Később a teatermesztés délre kezdett eltolódni, és Uji a teagyártás, különösen a matcha termesztésének melegágya lett. Udzsi a mai napig a legjobb zöld tea előállításának hírében áll, és sok turista érkezik a világ minden tájáról, hogy részt vegyen az itteni teaszertartásokon. A gyokuro genmaicha kiváló folytatása az Uji tea büszke örökségének.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Gyokuro Genmaicha”