Barion Pixel
 

Gyokuro Imperial Green Tea Cha Musume

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Gyokuro Imperial Green Tea Cha Musume egy klasszikus Yabukita Gyokuro Mr. Sakamoto-tól, amely erős umami ízzel és kellemes virágos ízjegyekkel rendelkezik.

Származása

A termelőről és a termelés helye

A híres Gyokuro császári zöld teát büszkén termeli Sakamoto úr, egy évtizedes tapasztalattal rendelkező dél-japán biogazdálkodó zöld tea termelő. Sakamoto úr úttörő szerepet játszott a fenntartható technikák kidolgozásában, hogy hihetetlenül ízletes gyokuro teát termeljen növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül.

Az évek során gyakran találkoztunk vele, és folyamatosan lenyűgözött minket Sakamoto úr rendíthetetlen elkötelezettsége a teaföldjei iránt. Ahelyett, hogy a rövidebb utakat választotta volna, extra időt fordított saját szerves trágya kifejlesztésére, olyan természetes vegyületeket használva, mint a szerves komposzt és az üledékes kőzetmulcs.

Sakamoto úr műtrágyájának köszönhetően a teaföldjeinek talaja tápanyagokban gazdag, ami lehetővé teszi, hogy a teanövények erős és egészséges leveleket termeljenek anélkül, hogy károsítanák a környező ökoszisztémát. Tekintettel arra, hogy a hagyományos módszerekkel nehéz olyan kihívást jelentő teákat előállítani, mint a gyokuro, Sakamoto úr gyokuro teája valóban kivételes.

A japán Kagoshima városában, Shibushi városában termesztett Gyokuro császári zöld tea Kyushu déli részén virágzik. A terület meleg szubtrópusi éghajlatáról, szezonális esőzéseiről és termékeny vulkanikus talajáról ismert, amelyek mind hozzájárulnak a tea kivételes minőségéhez.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Gyokuro Imperial Green Tea Cha Musume”