Gyokuro Saemidori Cha Meijin
A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.
- Leírás
- Származása
- JAS tanúsítvány
Leírás
A gyokuro saemidori cha meijin egy könnyű és édes gyokuro, amelyet a legendás gyokuro-tenyésztő, Sakamoto úr készít Shibushiban. Ez a tea meleg édességű, karamellás és barna cukros jegyekkel.
Származása
A termelőről és a termelés helye
A gyokuro saemidorit Sakamoto úr, a legendás dél-japáni bio zöld tea termesztője állítja elő. Sakamoto úr évtizedek óta dolgozik a teaiparban, és ez idő alatt felfedezte a fenntartható módszereket a szuper ízletes gyokuro tea előállítására növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül.
Miután néhány egymást követő évben találkoztunk Sakamoto úrral, mindig is lenyűgözött minket a teaföldje iránti elkötelezettsége. Ahelyett, hogy a rövidebb utat választotta volna, Sakamoto időt szakított arra, hogy saját szerves trágyát fejlesszen ki. Természetes vegyületek kombinációját használja, beleértve a szerves komposztot, valamint az üledékes kőzetből készült mulcsot.
A Sakamoto úr által készített műtrágya tápanyagot juttat a teanövények talajába, lehetővé téve számukra, hogy erős és egészséges tealeveleket termeljenek, anélkül, hogy károsítanák a természetes ökoszisztémát. Nagyon nehéz egy olyan kihívást jelentő teát, mint a gyokuro, hagyományos módszerek nélkül előállítani, ami a Sakamoto úr által készített gyokurot valóban nagyon különleges teává teszi.
A gyokuro saemidorit Japánban, Kagoshimában, Kyushu szigetének legdélebbi részén termesztik. Pontosabban, a teát Shibushi városában termesztik, egy olyan területen, ahol meleg, szubtrópusi éghajlat, szezonális esőzések és gazdag, vulkanikus talajok jellemzik.
JAS tanúsítvány
A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.
A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.
A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a „peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás.