Barion Pixel
 

Genmaicha Popcorn

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

Tapasztalja meg a japán genmaicha popcorn zöld teát, amely pirított rizs és tealevelek keverésével készül. Ez a tea még genmaicha popcorn darabokat is tartalmaz.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Hol készül a genmaicha popcorn tea?

Ez a genmaicha popcorn tea Shizuokából származik. Shizuoka Japán legnagyobb teatermelő régiója, és az országban termelt összes tea 40%-át adja. Itt, a gyönyörű Fuji hegy lábánál a teát sík vidéken és hegyi teaültetvényeken egyaránt termesztik. A nagy, változatos táj miatt nem meglepő, hogy a teatermesztők közül, akikkel együtt dolgozunk, sokan úgy döntenek, hogy ezt a régiót választják otthonuknak.

Ki készíti a genmaicha popcorn teát?

A Genmaicha popcorn teát Masuda úr farmer termeszti. Masuda úr évek óta ugyanazon a teaföldön dolgozik, és elkötelezett a zöld tea növényvédő szerek és vegyszerek használata nélküli termesztése mellett. Büszkén mondhatjuk, hogy már több mint egy évtizede dolgozunk együtt a Masuda családdal, és ez idő alatt rengeteg hihetetlen teával ismertetett meg minket ez idő alatt!

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Genmaicha Popcorn”