Barion Pixel
 

Miyazaki High Mountain

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Miyazaki High Mountain Oolong Tea egy ízletes, virágos japán oolong tea, amelyet Miyazaki Akira készít a Miyazaki prefektúrában található Gokase hegyekben.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Miyazaki Akira sokáig küzdött azért, hogy a teát csak szerves trágyával termessze. A termés az időjárástól és a rovaroktól függött, és néhány évben a terméshozam meglehetősen alacsony volt. Hamarosan megtanulta, hogy ahelyett, hogy megpróbálná irányítani a természetet, inkább meg kell próbálnia együtt élni vele. Ha a teanövényeket a természettel összhangban termesztik, a föld lehetővé teszi, hogy a növények virágozzanak. Miután megtanulta ezt elfogadni, éveken át kiváló minőségű teát tudott termelni, mindezt úgy, hogy nem károsította Gokase természeti szépségét.

Ezt a magashegyi oolong teát a Miyazaki prefektúra Gokase hegyeiben termesztették. Bár a pörkölt pan és az oolong teák ritkák Japánban, ez a régió híres lett róluk. A Miyazaki Sabou farmja az elmúlt 40 évben nem használt növényvédő szereket a földjükön, és minden teájukat organikusan termesztik. A magasan fekvő teaföldek és a dél-japán enyhe időjárás tökéletes termesztési feltételeket biztosítanak a prémium teák számára.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Miyazaki High Mountain”