Barion Pixel
 

Barna Shigaraki készlet

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás

Leírás

Ez a barna Shigaraki készlet mindent megad, amire szüksége van ahhoz, hogy gazdag és ízletes csészényi Gyokurot és Senchát készítsen. Egy kézzel készített teáskannát és 2 kézzel készített teáscsészét tartalmaz. Ezen a barna Shigaraki készleten kissé durvább, texturált mintázatot, valamint az égetésből és oxidációból származó vöröses árnyalatot fog észrevenni. Ezt a technikát Gyokko Yohen stílusnak nevezik, amely a teáskannákon magával ragadó “perzselt” hatást eredményez. Ez minden egyes darabnak egy kis egyediséget kölcsönöz, és a teáskanna elkészítése során a kézművességre emlékeztet.

Prémium minőségű japán Shigaraki agyagból készült.
Japán hat ősi kemencéjének egyikeként elismert Shigaraki híres arról, hogy az ország legkiválóbb kerámiáit készíti. A sima Tokoname agyaggal ellentétben a Shigaraki agyag kissé durvább felületet kölcsönöz. Ez a sajátosság abból adódik, hogy Shigaraki közel van a Biwa-tó medréhez, ahol a talaj homokosabb, ami hozzájárul ennek a fehér Shigaraki készletnek az egyedi textúrájához.

A barna Shigaraki készlet előnyei
A Barna Shigaraki szett teáskannáját kifejezetten úgy tervezték, hogy gazdag, ízgazdag gyokuro és sencha csészéket készítsen. Minimalista szűrővel rendelkezik, amely a nagyobb levelű teákhoz a legjobban működik, a széles alj pedig elegendő helyet biztosít a leveleknek, hogy kitáguljanak és kiadják az ízüket, még akkor is, ha kisebb vízmennyiséggel dolgozik. A kézzel készített csészék teszik teljessé a készletet, és lehetővé teszik, hogy emlékezetes teázási pillanatokat élvezhessen barátaival vagy családjával!

Japánban készült
Ezt a meleg árnyalatairól és kivételes kézműves munkájáról ismert barna shigaraki készletet a japán Shigarakiban, egy olyan megbecsült helyen készítették, amely a páratlanul magas minőségű kerámiák előállítása iránti hosszú távú elkötelezettségéről híres.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Barna Shigaraki készlet”