Barion Pixel
 

Nadeshiko Rose

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Nadeshiko Rose japán erjesztett tea Japánban, Uji városában készül, a szójaszósz, szaké és miso készítéséhez használt koji erjesztési módszerrel. A teát “a tea rozéjának” is nevezik rózsaszín színe és enyhén savas, epres ízjegyei miatt.

Származása

A termelőről és a termelés helye

A Nadeshiko Rose japán fermentált tea az Uji városában található Chanoka tehetséges termelőitől érkezik hozzánk. Amikor meglátogattuk Takada urat, sokféle ritka teával ismertetett meg minket, és ez is egy közülük.

Takada úr és családja 1907 óta van jelen a teaiparban, amikor megnyitották teaültetvényüket. Több generáció teaismeretére támaszkodva kiváló minőségű zöld teát, oolong teát, fekete teát és japán fermentált teát tud előállítani.

Ezt a japán fermentált teát a japán Udzsiban állítják elő. Uji arról ismert, hogy folyamatosan a legjobb minőségű teákat termeli Japánban. A talaj kiváló minőségű, a levegő tiszta és ködös, a terep dombos, a tél pedig viszonylag enyhe, fagymentes. Ez az éghajlat évszázadok óta kiváló teákat termel.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Nadeshiko Rose”