Barion Pixel
 

Fehér Shigaraki készlet

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás

Leírás

Ez a fehér Shigaraki készlet egy mázas shiboridashi teáskannát és 2 hozzá illő teáscsészét tartalmaz. A shiboridashit prémium kategóriás japán zöld teák, például gyokuro és sencha elkészítésére tervezték, és képes koncentrálni az ízeket, hogy gazdag, ízletes teákat készítsen.

Prémium minőségű japán Shigaraki agyagból készült.
Japán hat ősi kemencéjének egyikeként tartják számon, a Shigaraki az ország legjobb kerámiáinak előállításáról ismert. A tokoname agyaggal ellentétben, amely sima, a Shigaraki agyag arról ismert, hogy kissé durvább felületet biztosít. Ennek oka, hogy Shigaraki a Biwa-tó medrében fekszik, így a talaj sokkal homokosabb, ami hozzájárul ennek a fehér Shigaraki készletnek az egyedi érzetéhez.

A White Shigaraki készlet előnyei
A White Shigaraki készletben található teáskanna különleges formatervezéssel készült, hogy gazdag és ízgazdag gyokuro és sencha csészéket eredményezzen. Minimalista szűrője különösen hatékony a nagyobb levelű teákhoz, és a minimalista kialakítás megkönnyíti a japán zöld tea elkészítését és tálalását. A kézzel készített teáscsészék teszik teljessé a White Shigaraki készletet, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy emlékezetes teázási pillanatokat élvezhessünk a barátokkal vagy a családdal!

Japánban készült
Ezt a kiváló kézműves munkájáról híres fehér shigaraki készletet aprólékosan a japán Shigarakiban gyártották, amely a világ egyik legelőkelőbb régiója, amely kivételes fazekasságáról világszerte ismert.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Fehér Shigaraki készlet”