Gyokuro Kagoshima Sasa Hime
A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.
- Leírás
- Származása
- JAS tanúsítvány
Leírás
A Gyokuro Kagoshima Sasa Hime egy hosszú árnyalatú, édes és pikáns ízű tea, amelyet Kagoshimában készítenek különböző teafajták keverékéből.
Származása
A termelőről és a termelés helye
A gyokuro kagoshima-t Sakamoto úr, a legendás dél-japáni bio zöld tea termesztője állította elő. Sakamoto úr évtizedek óta dolgozik a teaiparban, és ez idő alatt kifejlesztette a szuper ízletes gyokuro tea előállításának módját növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül.
Miután sokszor találkoztunk Sakamoto úrral, még mindig lenyűgöz minket a teaföldje iránti elkötelezettsége. Ahelyett, hogy a könnyebb utat választotta volna, időt szakított arra, hogy saját szerves trágyát fejlesszen ki. Természetes összetevők kombinációját használja, beleértve a szerves komposztot és a mulcsozott üledékes kőzetet.
Ez a különleges műtrágya tápanyagokat juttat a teanövények talajába, így azok erős és egészséges tealeveleket termelhetnek. Míg a legtöbb organikus gyokuro teának nincs íze, a sakamoto teáknak gazdag, édes és pikáns íze van.
A gyokuro kagoshima természetesen Japánban, Kagoshimában, Kyushu szigetének legdélebbi részén termesztik. Pontosabban, a teát Shibushi városában termesztik, egy olyan területen, ahol meleg, szubtrópusi éghajlat, szezonális esőzések és gazdag, vulkanikus talajok jellemzik.
JAS tanúsítvány
A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.
A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.
A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a „peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás.