Barion Pixel
 

Roasted Hojicha Green Tea Noike

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Roasted Hojicha Green Tea Noike egy finom, világos pörkölt hojicha a kiotói Mr. Noike-tól, kissé édesebb karamellás és tejcsokoládés jegyekkel.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Ahogy a neve is sugallja, a Roasted Hojicha Green Tea Noike-t Noike úr, egy Kiotó melletti tehetséges gazdálkodó állítja elő. Noike úr korábban Tokióban élt, de úgy döntött, hogy a japán vidéken él egy csendesebb életet, ahol kis teaföldjét gondozza és a teatermesztés fortélyait tanulja.

A Noike pörkölt Hojicha zöld teát egy kis fenyőerdőben termesztik Kiotó városán kívül. Ez a fenyőerdő valóban javíthatja a tea ízét, mivel a magas fa részleges árnyékot ad a nap folyamán, szinte természetes Kabuse-ként működve.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Roasted Hojicha Green Tea Noike”