Barion Pixel
 

Gyokuro Superior Wakamusha

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Gyokuro Superior Wakamusha egy prémium okumidori zöld tea, amely tökéletesen magába foglalja a sós és növényi ízvilágot, amelyről a gyokuro tea ismert.

Származása

A termelőről és a termelés helye

A gyokuro superior wakamusha-t büszkén állítja elő Sakamoto úr, egy elismert dél-japán biogazdálkodó, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Innovatív technikákat tanult meg a rendkívül ízletes gyokuro tea előállítására, növényvédő szerek és vegyszerek nélkül.

Többször volt szerencsénk találkozni Sakamoto úrral, és folyamatosan lenyűgöz minket a teaföldjei iránti rendíthetetlen elkötelezettsége. Kerüli a rövidebb utakat, és ehelyett időt szentel saját szerves trágyájának kifejlesztésére, amely olyan természetes összetevőkből áll, mint a szerves komposzt és a mulcsozott üledékes kőzet.

Ez a műtrágya gazdagítja a teanövények talaját, ami erős és egészséges tealeveleket eredményez. Sok más organikus gyokuro teával ellentétben, amelyekből hiányzik az íz, a Sakamoto földjein termesztett teák gazdag, édes és pikáns ízzel büszkélkedhetnek.

A gyokuro superior wakamusha a japán Kagoshima prefektúrában, Kyushu sziget déli részén található Shibushi városból származik. A régió meleg, szubtrópusi éghajlat, szezonális csapadék és tápanyagban gazdag vulkanikus talajok jellemzik, így ideális hely e tea termesztésére.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a „peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Gyokuro Superior Wakamusha”