Barion Pixel
 

Latte Matcha Basic Grade

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

Jobban szereted a matchát egy kis növényi tejjel és egy kis cukorral inni? A Basic Latte Grade Matcha a megfelelő választás az Ön számára. Ennek a matchának erősebb íze van, amely jobban párosul tejszínnel és cukorral, így még mindig erőteljes matcha ízt kaphatsz. Ez a matcha ráadásul olcsóbb is, így nem kell olyan takarékosan használnod.

A standard latte minőségű matchához képest az alap latte minőségű matcha erősebb matcha ízzel rendelkezik, ezért csak kevert italokban, lattékban és turmixokban érdemes használni. Dobj egy-két kanálnyit a reggeli tejeskávéba vagy turmixba, és élvezd a zöld tea minden előnyét! Más teáinkhoz hasonlóan ez a matcha is növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termett, és egy kis családi farmon állítják elő Shizuokában.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Ez a tea a Shizuoka állambeli Makinoharában élő Masuda gazdától érkezik hozzánk. Masuda úr. A cég 5 generáció óta termel teát, és még a császár és a japán királyi család számára is kiválasztották őket teatermesztésre.

Ezt a teát a Shizuokában található Makinohara fennsíkon termesztik. A farm elég nagy, és több különböző mikroklímával rendelkezik, amelyek tökéletesek a különböző zöld teafajták számára. 2018 nyarán meglátogattuk a farmot, hogy többet megtudjunk a teafajtákról, és megkóstoljuk az itt termesztett különböző teafajtákat.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Latte Matcha Basic Grade”