Barion Pixel
 

Wazuka Tea Nakai Superior

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Wazuka Tea Nakai Superior a legjobb matcha, amelyet a Nakai család állít elő Wazukában. Ez a tea nagyon sima, keserűség nélküli, sűrű szájízzel.

Származása

A termelőről és a termelés helye

A Wazuka Tea Nakai Superior termesztését a Nakai család végzi, amely a japán zöld teák növényvédő szerek és vegyszerek nélküli termesztésében szerzett szakértelméről ismert. Nakai úr édesapját a JAS logó egyik úttörőjeként tartják számon, amely ma már minden bio minősített tea címkéjén szerepel Japánban, jelezve a család régi elkötelezettségét a bio tea termesztése iránt.

A Wazuka Tea Nakai Superior egy olyan, Kiotón kívüli területről származik, amely gazdag teatermesztési múlttal rendelkezik. Valójában az első Japánban termesztett teanövényeket nem messze ettől a régiótól ültették el 1192-ben. A területet ma is az egyik leghíresebb japán zöld tea termesztési területnek tartják.

A régió különösen a matcháról ismert. Miután több száz matcha teát kóstoltunk meg Japán minden tájáról, Kiotó, Wazuka és Uji a legjobban képviselt régiók. A matcha termesztése az elmúlt 400 évben jelentős szerepet játszott ezen a területen, és a lassulásnak semmi jele!

 

 

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Wazuka Tea Nakai Superior”