Barion Pixel
 

Sencha Kasugaen Asatsuyu

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

Az Asatsuyu Sencha Kasugaen egy népszerű, mélyen gőzölt sencha tea a Kagoshima-i Kawaji úrból, csemegekukorica, edamame és komló jegyzetekkel.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Az Asatsuyu Senchát Kawaji úr készíti, egy képzett dél-japán teatermesztő, aki olyan mélyen gőzölt teák előállítására specializálódott, mint az Asatsuyu és a Murasaki. A hosszas gőzölés révén ezek a teák zöldebbek, kevésbé keserűek lesznek, és jellegzetes párolt növényi vagy enyhén gyümölcsös ízt kapnak.

Az Asatsuyu Senchát Kagoshimában termesztik, amely Japán négy fő szigetének, Kyushunak a legdélebbi csücskében található. Termékeny vulkanikus talajának és enyhe szubtrópusi éghajlatának köszönhetően ez a terület Japán legjobb zöld teáinak termesztéséről híres.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a „peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Sencha Kasugaen Asatsuyu”