Barion Pixel
 

Uji Tea Chanoka Silver

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Takada úr ügyes kezei által készített Uji Tea Chanoka Silver egy olyan matcha tea, amely fényűzően sima és bársonyos textúrával büszkélkedhet, összetett és mélyen kielégítő ízzel. Ez a Japán Uji régiójából származó zöld tea kivételes minőségéről híres, és széles körben az egész ország egyik legjobb teájaként tartják számon. Akár tapasztalt teaszakértő vagy, akár egyszerűen csak egy új és izgalmas ízélményt keresel, az Uji Tea Chanoka Silver biztosan lenyűgöz a lágyság, a mélység és a komplexitás egyedülálló keverékével.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Ezt az uji zöld teát Takada Masahirótól, egy Ujiban élő gazdától szerezzük be, aki családi vállalkozását vezeti Chanokában. A Chanoka öröksége 1900-ig nyúlik vissza, amikor Masahiro dédapja létrehozta első teakertjüket Ujiban. Azóta családja szenvedélyesen részt vesz Japán legkiválóbb teáinak termesztésében és előállításában.

Ez egy kiotói Uji zöld tea. Kiotó és Uji a japán zöld tea termesztésének két leghíresebb régiója. Ezt a különleges zöld teát Chanoka úr Uji farmján termesztik. A 400 méteres magasságban termesztett matcha a szüret előtt 3 hétig árnyékban áll, hogy kellemes édes és pikáns ízt kapjon.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Uji Tea Chanoka Silver”