Barion Pixel
 

2024 Shincha Yakushima Yabukita

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Shincha Yakushima Yabukita egy ízletes tea, amelyet minden év tavaszán szüretelnek először Yakushima gyönyörű szigetén.

Származása

A termelőről és a termelés helye

A buja hegyek között a Fujiwara család egy kis teakertet gondoz, ahol szeretettel és gondossággal készítik a Shincha Yakushima Yabukita teát. Fujiwara-san szenvedélye a biotea termesztése iránt nemcsak saját álmát váltotta valóra, hogy saját biotea-kertje legyen, hanem a régióban úttörő munkát végzett a biogazdálkodási gyakorlatok terén is. Igazi kiváltság egy ilyen elkötelezett és előrelátó gazdával együttműködni.

A Shincha Yakushima Yabukita teát a Japán legdélebbi részén fekvő festői Yakushima szigetén termesztik. Ez a sziget bőséges csapadékkal, hegyvidéki domborzattal és enyhe szubtrópusi éghajlattal van megáldva, ami ideális feltételeket teremt a japán zöld tea termesztéséhez. A Yakushima-szigeten tett látogatásunk során nemcsak a buja élővilág ragadott meg minket, hanem a helyiek töretlen elkötelezettsége is, amellyel megóvják azt.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a „peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “2024 Shincha Yakushima Yabukita”