Barion Pixel
 

A Tea Esszenciája csomag

68.990 Ft

Csak külön rendelésre!
A teákat frissen a rendelést követően hozatjuk be Kínából, egyenesen a teatermelőktől, akikkel kapcsolatban állunk.

Engedélyezett utánrendelésre

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás

Leírás

The Essence of Tea – Wild Artisan Holdfény Fehér – 2021 Limitált Kiadás

A kínai Jing világa a kontextustól függően különböző dolgokat jelenthet. A Jing (精), mint esszencia, mindenben létezik, mint az ősi anyag vagy eredeti forrás, amelyből bármi létrejön, és amely megmutatja az adott dolog valódi természetét. Az állatok vagy az emberek esetében az élet és a növekedés eredeti és alapvető forrását jelenti. A nagy különbség a vad teafa és az ősi teafa között az, hogy az ősi teafa általában a több száz éve termesztett teanövényekre utal. A vad teafa olyan fákra utal, amelyek eredetileg vad magokból és vad körülmények között, az ember által nem zavart körülmények között nőttek. Ez a fajta teafa általában genetikailag változatos és ritka. Rendkívül értékes, és fontos, hogy felkutassuk és megvédjük ezt a fajta vad teafát.

The Qi of Tea – Ősi rattan teafa nyers Puer – 2021-es limitált széria

A Qi (chi/氣) az ősi kínai orvostudomány szerint a lélegzet, a levegő, a természetből származó energia; nélküle nincs élet. Ha a Qi-t nem tiszteljük természetes törvényei szerint, akkor szivárogni fog. Ha egy bionikus test vagy mesterséges intelligencia kerül az ember életének középpontjába, a Qi elveszíti rendeltetését. Sőt, ha a Qi-t már nem a természetből szerzik be, a természetes élet leglényegesebb eleme is elvész: A szellem. Ha a szellem valami önmagához nem illő dolgot tesz, az ember zavarossá válik. Az ősi rattan teafa nyers puer tea előállításának alapvető célja, hogy összegyűjtsük az ősi rattan teafa erős Qi-jét és a teamester nagyszerű energiáját, hogy segítsen eltávolítani a testünkből a rendetlenséget, a Qi áramlását a testünkben, és segítsen megtisztítani a szellemünket.

A tea szelleme – Ancient Artisan Moonlight White – 2021-es limitált széria

Az Ancient Artisan Moonlight White teánkat csak nagyon korlátozott mennyiségben szedjük március és május között, amikor az első rügyek és zsenge tealevelek megjelennek az ősi teafákon. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ez a tea nemcsak azért egyedülálló, mert az erdőben növő ősi teafákról származik, hanem fontos spirituális energiával rendelkezik, amely nem csak az elmét teszi koncentráltabbá és nyugodtabbá, hanem eligazít bennünket abban, hogyan érhetjük el a teljes lelki békét.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “A Tea Esszenciája csomag”