Barion Pixel
 

Chanoka Yabukita Matcha

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Chanoka Yabukita Matcha egy prémium minőségű matcha, amelyet Takada úr Ujiban készít. Ez a tea erős pikáns ízt és egy csipetnyi finom savasságot eredményez.

Származása

A termelőről és a termelés helye

A Chanoka Yabukita matchát Takada Masahiro, egy Uji-beli gazdálkodó szállítja, aki a Chanoka családi vállalkozást vezeti, amely nagy múltra tekint vissza a kiváló minőségű teák előállításában. A Chanoka öröksége 1900-ig nyúlik vissza, amikor Masahiro dédapja létrehozta az első teakertet Udzsiban, és a család azóta is elkötelezett a kivételes teák termesztése és előállítása iránt.

A Chanoka Yabukita matcha Udzsiban készül. Uji vitathatatlanul a japán zöldtea-termesztés leghíresebb régiója. Ezt a különleges zöld teát Chanoka úr teafarmján termesztik, és 400 méteres magasságban termesztik. A yabukita matchát a szüret előtt 3 hétig árnyékolják, hogy kellemes édes és pikáns ízt fejlesszen ki.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Chanoka Yabukita Matcha”