Barion Pixel
 

Wazuka Matcha Seisui

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A wazuka matcha seisui egy yabukita matcha, amelyet a Nakai család állít elő Wazukában. Kellemes, sima íze van, egy csipetnyi fűszerű vagy növényi jegyekkel.

Származása

A termelőről és a termelés helye

A Nakai család felelős a Wazuka Matcha Seisui előállításáért. Nakai úr édesapja kulcsszerepet játszott a JAS logó kifejlesztésében, amely ma már minden bio minősített tea címkéjén szerepel Japánban. Ez a Nakai család régi elkötelezettségét bizonyítja, hogy a japán zöld teákat növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Wazuka Matcha Seisui egy Kiotón kívüli régióból származik, amely gazdag múltra tekint vissza a teatermesztésben. Ez a terület a japán zöld tea szülőhelyeként ismert, az első teanövényeket 1192-ben ültették el a közelben. Még ma is ez az egyik leghíresebb terület a japán zöld tea termesztésére.

A matcha a régió különleges specialitása. Miután több száz matcha teát kóstoltunk meg Japán minden tájáról, egyértelmű, hogy Kiotó és Uji a legjelentősebb régió ennek a becses teának a termesztésében. A matcha termesztése már több mint 400 éve virágzik ezen a területen, és a lassulásnak semmi jele!

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Wazuka Matcha Seisui”