Barion Pixel
 

Masudaen Makinohara Green Tea

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

Azok számára, akik igazán kivételes szertartásos matcha élményt keresnek, a Masudaen Makinohara zöld tea kiemelkedő választás. A Shizuokában, Makinohara gyönyörű vidékén termesztett, vibráló zöld tea a termelő, Masuda úr szakértelméről és hozzáértéséről tanúskodik. Finom, mégis összetett ízprofiljával ez a matcha igazi élvezet az érzékek számára, az édesség és keserűség tökéletes egyensúlyát kínálja, amely még a legigényesebb teaimádókat is biztosan kielégíti. A Masudaen Makinohara zöld tea pedig lenyűgöző megjelenésével, gazdag és élénk zöld színével és finomra szitált porával vizuálisan is épp olyan kellemes, mint amilyen finom. Akár tapasztalt matcha kedvelő vagy, akár egyszerűen csak szeretnéd felfedezni a japán zöld tea világát, ezt a kivételes fajtát nem szabad kihagyni.

Származása

A termelőről és a termelés helye

A Masudaen Makinohara zöld teát Masuda úr, egy tehetséges shizuokai teatermesztő állítja elő. Masuda úr egy nagyobb teaföldet kezel, és amikor találkoztunk vele, megmutatta nekünk a teakészítési folyamat szinte minden aspektusát, a termesztéstől a csomagolásig.

Megismerkedtünk a matcha tea különböző fajtáival is, amelyeket a teaföldjén állít elő. A teanövények értékes első termését használja fel a ceremoniális minőségű matcha előállításához, amely elég sima ahhoz, hogy simán fogyasszuk, és a teanövények későbbi termését, hogy olyan matchát készítsen, amely kiválóan használható a tejeskávékban.

Ahogy a neve is sugallja, a Masudaen Makinohara teát a Shizuokában található Makinoharában készítik. A Makinohara zöld tea jól ismert a minőségéről, és ez a tea ezt bizonyítja. Shizuoka régiója Japán legnagyobb teatermesztő vidéke, amely a termékeny talaj és a hegyvidéki éghajlat előnyeit élvezheti.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Masudaen Makinohara Green Tea”