Barion Pixel
 

Premium Matcha Chiran Green Tea

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

Aki olyan prémium matcha teát keres, amely a japán teakultúra lényegét testesíti meg, annak a Premium Matcha Chiran zöld teát mindenképpen meg kell kóstolnia. A Japánban, a festői Chiran városában termesztett tea több éves gondos termesztés és feldolgozás eredménye, amelyet Nuruki úr szakértő kezei végeztek. A végeredmény egy olyan finom és lágy ízprofil, amely még a legigényesebb teaimádóknak is tetszeni fog. A Premium Chiran Matcha kivételes íze mellett lenyűgöző megjelenéséről is ismert, élénk zöld színével és finomra szitált porával biztosan elragadja az érzékeket. Ez valóban egy olyan tea, amelyet meg kell tapasztalni, hogy elhiggyük.

Származása

A termelőről és a termelés helye

A Chiran zöld teát egy képzett és innovatív gazdálkodótól, Nuruki úrtól szerzi be, aki egy kis farm tulajdonosa Japán déli részén. Szakértelmével Nuruki úr különböző teanövényfajtákat termeszt, és ügyesen készíti el ezeket a kiváló teakeverékeket. Az egyes teafajták legfinomabb tulajdonságainak kombinálásával olyan kiegyensúlyozott és jellegzetes ízeket hoz létre, amelyek valóban kivételesek.

A Chiran Matcha-t a Japánban, Kyushu legdélebbi részén fekvő, festői Chiran városában termesztik. Ez az idilli vidék enyhe szubtrópusi éghajlatnak és tápanyagban gazdag vulkanikus talajnak örvend, köszönhetően a területen zajló vulkáni tevékenységnek. Az enyhe telek hozzájárulnak az ideális termesztési feltételekhez a finom teafajták számára, ami könnyedebb és édesebb ízű zöld teákat eredményez. Chiran meleg éghajlata egyedülálló tulajdonságokkal ruházza fel a Chiran Matchát, ami igazán kivételessé teszi.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Premium Matcha Chiran Green Tea”