Barion Pixel
 

Matcha kóstoló csomag (8 db)

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Mit tartalmaz a csomag?

Leírás

Ezzel a matcha csomaggal megkóstolhatod a 8 legnépszerűbb szertartásos matcha teát, amit Japánban tett utazásaink során találtunk! Fedezze fel a zöld tea ízek változatos választékát, mindezt egyben ezzel a matcha samplerrel. Az édes és krémes, az umami, a vegetális és a fűszeres ízvilágtól kezdve olyan változatosságot kínál, amely az ízlelőbimbóidat is elkápráztatja. Ha még nem fedezted fel az ideális matchát, ennek a kóstolóútnak a végére biztosan megtalálod!

Minden csomag 2 gramm matchát tartalmaz, ami 1-2 csésze tea elkészítéséhez elegendő. Ez a kóstoló 16 csésze matcha tea elkészítéséhez elegendő teát tartalmaz.

Mit tartalmaz a csomag?

Chanoka Silver Matcha: Merész és pikáns, ez a matcha vastag szájízzel büszkélkedhet, erős umami ízekkel, amelyek idővel erősödnek.

Chanoka Okumidori Matcha: Az Okumidori fajtából származó matcha lágyabb, jól lekerekített ízprofilt kínál minimális keserűséggel.

Nakai Superior Matcha: A kiotói Nakai családból származó matcha csúcsa, ez a tea rendkívül sima ízű és fényűzően sűrű textúrájú.

Matcha Seisui: Egy erőteljes, füves Yabukita Matcha Kiotóból, amely tökéletes matcha latték készítéséhez.

Matcha Washimine: Krémes Okumidori Matcha Kiotóból, ideális a “koicha”, a hagyományos teaszertartások során felszolgált sűrűbb matcha készítéséhez.

Matcha Kakitsubata: Ez a Shizuokából származó Yabukita matcha friss és vegetális, önmagában és lattéban is kiváló.

Henta Matcha: Ez a Japán déli részén található Kirishima régióból származó matcha az édesség és a frissesség kellemes egyensúlyát kínálja.

Noike Matcha: A Kiotó melletti kisvárosból, Wazukából származó Okumidori matcha sima és krémes textúrával büszkélkedhet.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Matcha kóstoló csomag (8 db)”