Barion Pixel
 

Okumidori Matcha Noike

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

Az Okumidori Matcha Noike egy nagyszerű kezdő matcha a kiotói Mr. Noike-tól. Egy fenyőerdő közepén termesztik, így lágyabb, kevésbé keserű teát eredményez.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Az Okumidori Matcha Noike nevét Noike úrról kapta, aki egy képzett gazdálkodó, aki Kiotó mellett, Japánban található. Eredetileg Tokióban lakott, de Noike úr tudatosan döntött úgy, hogy nyugodtabb életet él a japán vidéken. Itt szenvedélyesen ápolja kis teaföldjét, elmerülve a teatermesztés művészetében és fortélyaiban, aminek eredménye a kivételes Okumidori Matcha Noike.

Az Okumidori Matcha Noikét egyedülálló helyen termesztik, egy kis fenyőerdőben, Kiotó városának közelében, Japánban. Ez a nyugodt fenyőerdő egész nap részleges árnyékot biztosít a teanövényeknek, hasonlóan a hagyományos Kabuse árnyékolási technikához. A magas fenyőfák természetes árnyékolása jellegzetes ízprofilt kölcsönöz a teának, ami igazán különlegessé és egyedivé teszi.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Okumidori Matcha Noike”