Barion Pixel
 

Uji Matcha Chanoka Okumidori

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

Ha egy sima és finom matcha teát keresel, érdemes kipróbálnod az Uji Matcha Chanoka Okumidori-t. Ezt a finom teát nem más, mint maga Takada úr állítja elő gondosan a Japán Kiotói prefektúrájában található Uji városában. Érdemes megjegyezni, hogy ha matcha teáról van szó, az Uji régió már régóta híres arról, hogy a világ legjobb minőségű teáit termeli, és Japán legjobb matcha-termelő régiójaként tartják számon.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Ezt a teát Takada Masahirótól, egy Ujiban élő gazdálkodótól szerezzük be, aki családi vállalkozását vezeti Chanokában. A Chanoka öröksége 1900-ig nyúlik vissza, amikor Masahiro dédapja létrehozta az első teakertet Ujiban. Azóta családja szenvedélyesen részt vesz Japán legkiválóbb teáinak termesztésében és előállításában.

Ez a matcha Uji Japánból származik, a japán zöld tea termesztésének leghíresebb régiójából. A különleges zöld teát Chanoka úr Udzsiban lévő farmján termesztik. A 400 méteres magasságban termesztett matchát a szüret előtt 3 hétig árnyékolják, hogy édesebb és zamatosabb ízt fejlesszenek ki.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Uji Matcha Chanoka Okumidori”