Barion Pixel
 

Japanese Matcha Tea Osada Okumidori

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A japán Matcha Tea Osada Okumidori a shizuokai Osada család prémium teája, kellemesen gazdag, sima ízzel és testes lecsengéssel.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Az Osada család generációk óta termeszt teát Shizuokában, és idővel kis családi teafarmjukat közepes méretű vállalkozássá növelték. Sikerük sokaknak teremtett munkalehetőséget a helyi térségben.

A teatermelésük növelése ellenére az Osadák elkötelezettek maradtak a magas minőségi követelmények fenntartása mellett. Ezt úgy érik el, hogy együttműködnek a hegyvidéki kistermelőkkel. Ez a partnerség lehetővé teszi számukra, hogy a kis teaföldek aprólékos gondosságát egy nagyobb vállalkozás tudásával és erőforrásaival ötvözzék.

A minőség további javítása érdekében termelőüzemüket a hegyekbe helyezték át, közelebb a tea forrásához.

A japán Matcha tea Osada Okumidori termesztése Isagawa biofalujában történik, ahol a teatermesztők egy kollektívája elkötelezte magát amellett, hogy kizárólag természetes módszerekkel termesztik teájukat, elkerülve a káros növényvédő szereket és vegyszereket.

A teatermesztés többről szól, mint a saját földek vegyszermentességének biztosításáról. Az is fontos, hogy a környező földek is mentesek legyenek az ilyen káros anyagoktól. Ezért az Isagawa gazdái közötti együttműködés kulcsfontosságú annak biztosításában, hogy az összes teaföldjük teljes mértékben bio legyen.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Japanese Matcha Tea Osada Okumidori”