Barion Pixel
 

Japán teakóstoló csomag (22 db) + Kyusu

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Mit tartalmaz a csomag?
  • A Kyusu kannáról

Leírás

Kap 69% kedvezményt 22 különböző típusú japán zöld teára, valamint egy agyag kyusu teáskannára! Ez a tökéletes módja annak, hogy megismerkedj a Nio 22 különböző teájával.

Először is, kapsz egy hagyományos agyag “Kyusu” teáskannát, amelyet kifejezetten a csodálatos japán zöld tea elkészítésére terveztek. Emellett 22 különböző zöld teát kóstolhatsz meg Japán minden tájáról. Ebben a mintavevőben egyszerre megtapasztalhatja a Sencha, a Hojicha, a gyokuro és a szár teákat. Összehasonlíthatod ezeket a teákat egymással, és megtudhatod, melyik a legjobb számodra!

Minden csomag 5 gramm tealevelet tartalmaz. Összesen 50 csésze tea elkészítésére alkalmas.

Mit tartalmaz a csomag?

5g Murasaki Sencha: Szuperzöld, mélyen gőzölt tea Kagoshimából. Ennek a fukamushi senchának merész, testes íze van, sok édességgel és egy csipetnyi gyümölccsel.

5g Gyokuro Cha Musume: Kagoshima Gyokuro, egyenesen umami ízzel.

5g Kukicha Osada: Az Isagawa hegyi faluból származó szártea, amely kellemes szénaízzel és a végén ásványi jegyekkel rendelkezik.

5g Bancha Masuda: Érettebb tealevelekből készült Shizuoka tea. Kellemes fás jegyekkel rendelkezik, és akár 6-szor is áztatható.

5g Henta Okumidori: Kirishimából származó enyhe, egyetlen fajtából származó sencha, amely kellemes gyümölcsös jegyekkel rendelkezik.

5g Gyokuro Cha Meijin: A Sakamoto úr által készített legprémiumabb Gyokuro, rendkívül édes és umami, sűrű löttyel.

5g Gyokuro Sasa Hime: Kagoshimában, Sakamoto úr által készített, jól kiegyensúlyozott kevert Gyokuro, melyben az umami, a vegetális és az édes jegyek keverednek.

5g Henta Sencha: 8 különböző fajtából készült kevert Sencha. Az ízek édesek, umami, füves, fanyar és vegetális ízek.

5g Henta Saemidori: Egyetlen fajta édes és umami ízű sencha, sűrű löttyel és élénkzöld színnel.

5g Henta Asanoka: Enyhén száraz, egyetlen fajta sencha, kellemes gabonás jegyekkel.

5g Karigane Sakamoto: Gyönyörű szárú tea, amely ugyanabból a növényből készül, amelyből a Gyokuro is készül. Sima, édes és gyümölcsös tea, amely nagyszerű hideg főzetet készít.

5g Kukicha Sakamoto: Kicsit több szárral készült, mint a Karigane. A tea könnyű, ásványos és enyhén gyümölcsös jegyeket hordoz.

5g Noike Hojicha: Édesebb pörkölt tea, szájízzel és finom kávé utóízzel.

5g Kawabataen Hojicha: Nagyon finom pörkölt zöld tea Kawabataenből. Míg a legtöbb zöld tea édes, növényi ízprofilú, a Hojicha a kávé és a csokoládé ízjegyeit, valamint pörkölt ízét veszi fel. Ez a tea valahol középen helyezkedik el, sötétebb pörkölt jegyekkel, valamint édes karamellás vagy csokoládés jegyekkel.

5g Kasugaen Golden Sencha: Erőteljes, magas minőségű Yabukita Sencha a Kagoshimában található Kawaji úrból. Ez az igazi teakedvelőknek való!

5g Shizuku Sencha: Ez a tea a sencha levelek és a matcha por kombinálásával készül, és ez a végső zöld tea hideg főzéshez! A matcha por a vízbe kerülve zavaros zöld infúziót és erős, gyümölcsös ízt eredményez.

5g Gyokuro Genmaicha: A Genmaicha zöld tealevelek és pirított rizs kombinálásával készül. Ezt a genmaichát az teszi egyedivé, hogy árnyékolt tealevelekből készül, amelyek édesebb ízt eredményeznek.

5g Gyokuro Wakamusha: Ez egy prémium, Okumidori gyokuro a Shibushi Sakamoto úrtól. A szájíz sűrű, az íz gazdag, párolt edamame és tengeri moszat jegyeivel.

5g Chanoka Kukicha: Takada úr Ujiból származó szár tea. Ez a tea enyhe, kissé szárazabb ízű, szalmás jegyekkel. A tea alacsonyabb koffeintartalmú és magasabb ásványi anyag tartalmú, így tökéletes délutáni tea.

5g Chanoka Mountain Sencha: Egy magashegyi sencha tea Ujiból. Ez a tea kissé szárazabb ízű, csemegekukorica és edamame jegyekkel.

5g Miyazaki Sabou Kamairicha: Miyazaki prefektúrából származó pörkölt zöld tea. Mivel ez a tea részben pörkölt, a pirított kesudió és mandula melegebb jegyeit veszi át.

5g Kasugaen Murasaki Sencha: Mélyen gőzölt sencha tea a Kagoshima-i Kawaji úrból. Ez a tea mély, jáde zöld színt és merész, testes ízt kap.

A Kyusu kannáról

Ha a japán zöld teát a hagyományos módon szeretné elkészíteni, Kyusu teáskannát kell használnia. Ez a piros tokoname kyusu nagyszerű módja annak, hogy elkezdje felfedezni a japán zöld tea világát. Ez egy mázas teáskanna, így nem zavarja túlságosan az ízeket, és a szélei körül könnyen tisztítható fém szitálóval rendelkezik, hogy a tealevelek ne kerüljenek a pohárba. Azért ajánljuk a kyusu használatát, mert ez biztosítja a maximális helyet a leveleknek, hogy kinyíljanak és teljesen kiadják az ízüket. Ez a teáskanna 400 milliliter víz tárolására alkalmas.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Japán teakóstoló csomag (22 db) + Kyusu”