Barion Pixel
 

Kamairicha Green Tea Issin

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Kamairicha zöld tea Issin egy gyönyörű, pörkölt zöld tea, amelyet Issin úr a Takachiho hegyekben készít, a karamell és a kesudió meleg jegyeivel.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Ahogy a neve is mutatja, ezt a kamairicha teát Issin úr, egy tehetséges gazda termeli Takachihóban, egy kis faluban, Miyazaki prefektúrában. Issin úr a pörkölt teák, mint a Kamairicha és a Hojicha előállítására specializálódott. Míg a legtöbb japán zöld tea ilyen növényi, enyhén füves ízprofillal rendelkezik, ezek a teák a kávé, a karamell és a csokoládé melegebb ízjegyeit hordozzák.

Ezt a kamairicha laza levelű zöld teát a hegyvidéki Miyazaki prefektúrában termesztik. Miyazaki Japán déli részén található, amely gazdag vulkanikus talajból és enyhe, szubtrópusi éghajlatból részesül. Ezek a teraszos teaföldek igazán szép látványt nyújtanak, és bár ma már közel sem olyan gyakoriak, mint régen, néhány gazda, mint például Issin úr, még mindig ezt a hagyományos termesztési módot választja.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Kamairicha Green Tea Issin”