Barion Pixel
 

Örök Élet Elixírje (50g)

2.300 Ft

Csak 1 maradt készleten

  • Leírás
  • Íze
  • Elkészítése

Leírás

Származási hely: Kína
Íz: Jázmin, sárgabarack
Gyerekek számára: 12 éves kortól
Összetevők: Zöld tea Sencha 41%, Zöld tea Ming Mee 17%, Fehér tea Pai Mu Tan 12%, Zöld tea China Gunpowder Super 10%, Zöld tea China Wu-Lu 5%, Természetes aroma 5%, Fekete ribizli 4%, Piros ribizli 4%, Ginzeng gyökér 1%, Búzavirág 1%, Sárgabarack darabok (sárgabarack, rizsliszt) 1%, Jázminvirág 3%

Ázsia teli van titokkal. Az emberek ott megélik a száz éves kort, mindig mosolyognak, nem náthásak, nem is köhögnek, és még e mellé nagyon jól néznek ki. Hogy csinálják? Sokat meditálnak, tornáznak, egészségesen táplálkoznak és főleg – egész nap zöld teát kortyolgatnak.

A szálas tea Örök Élet Elixirje részben az ázsiai termelőktől és részben az EU-országok szállítóitól származik. Nyilvánvaló, hogy a minőségi zöld teákat a bevált kínai ültetvényekről hoztunk. A zöld Sencha, a Ming Mee, a Pai Mu Tan, a Gunpowder és a Wu Lu rendkívüli minőségű teák. Termesztésük, betakarításuk és termelésük a legszigorúbb körülmények között zajlik. Nem történhet meg tehát, hogy szálas keverékeinkben tea por vagy a termelésből származó töredékek találhatók.

Sencha ebben a teában gyönyörű tű alakú, a Gunpowder felismerhető a tipikus gyöngyökről. A fehér tea Pai Mu Tan finom, könnyű szőrszálak fedik a leveleket, mivel a Wu Lu ismét tipikusan világoszöld,apró levelekkel. Természetesen ott van a népszerű kínai Ming Mee is. A hab a torta tetején a legendás Jiaogulan – az egyedülálló öt levelű ginseng tea. Thaiföldről hoztuk, ahol a világ egyik leghasznosabb gyógynövényének számít. Ezért Jiaogulan megnyerte a halhatatlanság thaiföldi gyógynövény címét.

A vörös és fekete ribizlit, sárgabarack, búza és jázmin virágokat mindig onnan vásároljuk, ahol a kiváló gondoskodás garantált. Beszállítóink csak jó minőségű egészséges gyümölcsöt dolgoznak fel az úgynevezett fagyasztva szárítással. Tartósítva vannak de megőizték, az értékes anyagokat, színét, ízét és illatát.

Íze

A fényűző illat azonnal magához bilincseli ahogy kinyitja a tasakot. Az öt fajta zöld tea biztosítja az Örök Élet Elixírjének a kellemes füves alapját, amelyet finoman kiegészíti a jázmin, a ribizli és a kajszibarack. Az infúzió gyönyörű sárga csillogó színű. Ha röviddel a felöntés után kóstolja, a zöld teák tipikus elemeit érezzük – enyhe, de nem kellemetlen fanyarságot, illatos füves frissességet. A második benyomás az édes sárgabarack és a jázmin ízének intenzív íze. Hűtött állapotban a zöld teák természetes jelei kiemelkednek, és a gyengéd édesség hosszú ideig marad a szájban.

Elkészítése

  1. A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Örök Élet Elixírje (50g)”