Barion Pixel
 

Shizuoka Hojicha Kawabataen

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Shizuoka Hojicha Kawabataen egy Shizuokában termelt prémium minőségű pörkölt zöld tea. Kellemes ízű, meleg kávé és csokoládé jegyekkel.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Ez a shizuokai hojicha a shizuokai Kawabata úrtól származik. Kawabata úr a tealevelek pörkölésével tudta kialakítani a Hojicha e kellemes, melegebb jegyeit. A pörkölési folyamat során ezek a levelek elveszítik füves és növényi jegyeiket, cserébe kávé, karamell vagy akár csokoládé jegyeket kapnak.

Ahogy a neve is mutatja, a Shizuoka Hojicha-t a japán Shizuokában termesztik és állítják elő. Shizuoka Japán legnagyobb teatermesztő régiója, amely az ország teljes teatermelésének mintegy 40%-át adja. A régió előnye a magasabb fekvés, amely tökéletes környezetet biztosít a teanövények termesztéséhez, mivel egész nap napfénynek és árnyéknak egyaránt ki vannak téve.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Shizuoka Hojicha Kawabataen”