Barion Pixel
 

Genmaicha Green Tea with Roasted Rice

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

Próbálja ki a híres Genmaicha zöld teát sült rizzsel, a legjobb genmaicha zöld teát, ha szereti a genmaicha zöld tea sima, édes és diós ízét.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Hol készül ez a tea?

Ezt a genmaicha zöld teát Shizuokában, Japán legnagyobb teatermesztő vidékén állítják elő. Ez a régió számos hihetetlen teatermesztőnek ad otthont, akik hasznot húznak Shizuoka változatos, dombos tájából.

Shizuoka a Japánban termesztett összes tea 40%-át adja, és bár sok teát sík ültetvényeken termesztenek, sok farmer, akikkel együtt dolgozunk, úgy dönt, hogy a hegyekben termeszti teáját. Ezeken a kis hegyi ültetvényeken a teanövények egész nap részleges árnyékban vannak, ami a tealevelek ízének finomabbá válását eredményezi.

Ki készíti?

A Genmaicha zöld tea pörkölt rizzsel a tehetséges teatermesztő Takada úr készíti Chanokában. Chanoka cége 1900-ig nyúlik vissza, amikor dédapja elindította első teakertjüket Uji-ban, és azóta is annak szentelik életüket, hogy Japán legjobb teáit termesszék és állítsák elő. Takada úrral csak az elmúlt néhány évben kezdtünk el együtt dolgozni, és máris nagyon sok nagyszerű új teával ismertetett meg minket, mint például ez is.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Genmaicha Green Tea with Roasted Rice”