Barion Pixel
 

2024 Yakushima Kuritawase Shincha

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Shincha Yakushima Kuritawase egy ízletes tea, amelyet minden év tavaszán szüretelnek először Yakushima gyönyörű szigetén.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Az erdős hegyek közepén a Fujiwara család egy kis teakertet vezet, ahol gondosan, kézzel készítik a Yakushima Shinchát.

Fujiwara-san egy régi álmát valósította meg azzal, hogy saját organikus teakertet hozott létre. Ugyanakkor valóban úttörője lett a bio-termesztésnek a régióban, és megtiszteltetés vele dolgozni!

A Yakushima Kuritawase Shinchát Japán messzi déli részén, Yakushima gyönyörű szigetén termesztik. Ez a sziget sok csapadékkal, hegyvidéki domborzattal és enyhe szubtrópusi éghajlattal rendelkezik, ami tökéletes termesztési feltételeket teremt a japán zöld tea számára. Amikor Yakushima szigetén jártunk, nem csak az élővilág sokszínűsége, hanem az emberek elkötelezettsége is lenyűgözött minket, hogy megvédjék azt.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a „peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “2024 Yakushima Kuritawase Shincha”