Barion Pixel
 

Fukamushi Sencha Kagoshima Murasaki

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Fukamushi Sencha Kagoshima Murasaki egy finom gyümölcsös, mélyen gőzölt sencha, amelyet Kawaji úr Kagoshimában készít, papaya és maracuja jegyekkel.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Ahogy a neve is mutatja, a sencha kagoshima-t a japán Kagoshimában termesztik. Kagoshima Kjúsú szigetének legdélebbi pontján található, a 4 fő japán sziget egyikén. Ez a régió Japán legjobb zöld teáinak termesztéséről ismert, és a gazdag vulkanikus talaj és az enyhe szubtrópusi éghajlat előnyeit élvezheti.

A sencha kagoshima-t Kawaji úr, egy tehetséges tea termesztő készíti Dél-Japánban. Kawaji úr olyan mélyen gőzölt teák előállítására specializálódott, mint az Asatsuyu és a Murasaki. Ezeket a teákat hosszabb ideig gőzölik, és a hosszabb gőzölési folyamat során a tea zöldebbé és kevésbé keserűvé válik, több ilyen gőzölt növényi vagy enyhén gyümölcsös ízzel.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a „peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Fukamushi Sencha Kagoshima Murasaki”