Barion Pixel
 

Nuruki Shincha

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

A Nuruki shinchát Nuruki úr állítja elő Chiranban. Ez az első tea, amit minden évben betakarítanak, és finom pikáns és növényi ízű.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Ezt a kiváló teát egy fiatal, képzett gazdától, Nuruki úrtól szereztük be, aki egy kis farmot üzemeltet a festői Chiran régióban, Japán déli részén. Szakértelmével Nuruki úr a teanövények változatos fajtáit termeszti, így kivételes teakeverékeket tud létrehozni. A különböző teafajták ügyes keverésével Nuruki úr olyan teakollekciót hozott létre, amely kiegyensúlyozott és egyedi ízekkel büszkélkedhet. Minden egyes keverék az egyes teafajták legfinomabb tulajdonságait testesíti meg, ami egy igazán figyelemre méltó teaélményt eredményez.

A Kyushu legdélebbi régiójában, a bájos Chiran városában termesztett tea a szubtrópusi enyhe időjárás és a vulkáni tevékenység által gazdagított, tápanyagokban gazdag talaj ideális klímájában fejlődik. A régió enyhe télje és meleg hőmérséklete tökéletes feltételeket teremt a finom teafajták termesztéséhez, ami könnyedebb és édesebb ízű zöld teákat eredményez. Chiran egyedülálló terroirja különleges tulajdonságokkal ruházza fel a teát, ami igazán kivételes és keresett választássá teszi a tea ínyencek számára.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a „peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Nuruki Shincha”