Barion Pixel
 

Osada Japanese Kukicha Tea

A terméket akciós áron tudod megvásárolni a Nio Teas oldalán, az 5ELEMTEAI kuponkóddal, ami automatikusan jóváíródik a kosárban.

További infók és vásárlás

Kedvencekhez adás
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Származása
  • JAS tanúsítvány

Leírás

Az Osada japán Kukicha tea egy finom osada tea, amelyet a Shizuoka hegyekben termelnek, ahol a sziklás talaj kellemes ásványosságot kölcsönöz a teának.

Származása

A termelőről és a termelés helye

Az Osada család generációk óta foglalkozik teatermesztéssel Shizuokában, és kis családi teafarmjukat közepes méretű vállalkozássá alakították át, amely ma már sok embert foglalkoztat a közösségükben.

Miközben teatermesztésüket bővítik, továbbra is elkötelezettek a minőség megőrzése mellett. Ennek érdekében a hegyvidéki kistermelőkkel társulnak, hogy egyesítsék a kis teaföldek aprólékos részletekre való odafigyelését egy nagyobb üzem tudásával és erőforrásaival. A minőség további javítása érdekében termelőüzemüket áthelyezték a hegyekbe, közelebb a tea forrásához.

Az Osada japán kukicha teát az Isagawa biofaluban készítik, egy olyan teatermelőkből álló csoportban, akik elkötelezettek amellett, hogy teájukat káros növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A teatermesztésben nem elég biztosítani, hogy a teaföldek mentesek legyenek a növényvédő szerektől; ugyanilyen fontos, hogy a környező földek is mentesek legyenek a vegyszerektől. Ezért az Isagawa gazdái közötti együttműködés kulcsfontosságú annak biztosítása érdekében, hogy minden teaföldjük megfeleljen a bio-előírásoknak.

JAS tanúsítvány

A JAS logó, amely a japán mezőgazdasági szabványokat jelenti, megtalálható a Wazuka Tea Nakai Superior és számos más teánkon. Ez a címke garantálja, hogy a termékeket növényvédő szerek és vegyszerek használata nélkül termesztik.

A Nio-nál a kiválasztási folyamat során előnyben részesítjük a növényvédőszerektől és vegyszerektől teljesen mentes teaföldeket. Amikor nagyobb teatermelőkkel dolgozunk együtt, megköveteljük tőlük a JAS-címkét, amelyet csak talajmintavétel és vizsgálat útján lehet megszerezni.

A kisebb teatermelők esetében, akik még nem szerezték meg a minősítést, elfogadjuk a “peszticidmentes” címkét, és igyekszünk lehetőséget kínálni a kistermelőknek anélkül, hogy túl szigorúvá tennénk az átvilágítási folyamatot. Célunk, hogy támogassuk a kivételes teatermelést, miközben fenntartjuk a növényvédőszer-mentes gazdálkodás iránti elkötelezettségünket.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól “Osada Japanese Kukicha Tea”